MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Udstødning

Udskiftning og reparation af udstødning

Oplever du, at din bil larmer, kan det højst sandsynligt have noget at gøre med bilens udstødning. Hos S. A. Auto kan vi være behjælpelige med udskiftning og reparation af udstødningsrør, og vi står ligeledes til din rådighed, hvis du blot har brug for rådgivning. Grundet vores mangeårige erfaring tilbyder vi en lang række kompetencer inden for bilreparation.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Find os på et kort Ring og bestil tid
Ring og bestil tid
60 80 5000
Adresse: Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ
Åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 20
Weekend Efter aftale
Helligdage Efter aftale

Derfor er det en god idé at få udstødningsrøret tjekket

Moderne biler er i dag udstyret med en særlig type udstødning, der er opdelt i flere mindre dele. Det betyder, at det som regel kun vil være nødvendigt at skifte én del ud, hvis du oplever problemer med udstødningen, og det sparer dig både penge og tid. Hos S. A. Auto tilbyder vi at undersøge udstødningsrøret på din bil, og det er en rigtig god idé at få gjort, såfremt du har en mistanke om, at der er nogle problemer med det. Det er nemlig rigtig dyrt, hvis du kører rundt med et rør med hul i, og det er samtidig utroligt irriterende at høre på.

Hos S. A. Auto servicerer vi samtlige bilmærker

Hos S. A. Auto er vi desuden i stand til at servicere alle bilmærker, hvorfor det således er fuldstændig underordnet, om du kører i en Nissan, Toyota, Volvo, Kia, Seat eller andet. På den måde kan du vide dig sikker på, at du er i trygge hænder hos os, og vi giver desuden 3 års reklamation på alle reservedele. Vi gør ydermere opmærksom på, at vi tilbyder en gratis lånebil, såfremt vi vurderer, at der er behov for en mere omfattende reparation af udstødningsrøret. Hos os får du altså en sublim service, hvorfor du kan forvente et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine krav. Find os i Odense på Seden Strandgyde 3, hvor du er mere end velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en god snak om, hvad vi kan gøre for dig og din bil.