MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Min bil larmer

Vi tager hånd om din bil.

Oplever du, at din bil larmer? I så fald er du kommet til helt rette sted. Hos S. A. Auto har vi mange års erfaring i branchen, hvorfor vi er i stand til at tilbyde en lang række kompetencer inden for bilreparation – og så kan vi endda være behjælpelige med alle mærker og typer af biler.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Find os på et kort Ring og bestil tid
Ring og bestil tid
60 80 5000
Adresse: Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ
Åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 20
Weekend Efter aftale
Helligdage Efter aftale

Lad os finde ud af, hvad der er galt!

Der kan være mange årsager til, hvorfor bilen larmer, og det kan være alt fra problemer med bremser til motoren. Heldigvis kan du vide dig sikker på, at du hos os får en sublim service samt et tilfredsstillende resultat, så din bil kan yde sit optimale igen. Man bør bestemt ikke køre rundt i en bil, der larmer, da den højst sandsynligt ikke er driftssikker. Kom i stedet ind forbi vores værksted på Seden Strandgyde 3 i Odense, hvor du altid er velkommen til en snak og en kop kaffe. Vi giver desuden 10% rabat til pensionister og studerende, da vi hos S. A. Auto mener, at alle har ret til en driftssikker bil, der ikke larmer eller er til skade for andre i trafikken.

Hos S. A. Auto er du garanteret en optimal løsning

Uanset hvad årsagen er til, at din bil larmer, vil vi her hos S. A. Auto med garanti kunne være behjælpelige. Vores dygtige mekanikere er i stand til at tilbyde en lang række services såsom totalløsninger på alle bilmærker og typer. Det skal desuden nævnes, at vi altid er opdateret med de nyeste teknologier, hvorfor du som kunde er garanteret den bedst mulige løsning. Vi udlover desuden 3 års rekalamtion på alle reservedele samt en gratis lånebil, såfremt det bliver nødvendigt. Endelig garanterer vi en kort ventetid, hvor du blot kan tage plads i vores hyggelige kunde- og rygerum, mens vi reparerer din bil og sikrer, at den ikke larmer længere.