MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Kørsel og synstjek

Vi kontrollerer, at din bil er driftssikker.

Skal din bil til syn? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos S. A. Auto tilbyder vi kørsel- og synstjek, så du kan vide dig sikker på, at din bil bliver godkendt, næste gang den skal synes. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at tilbyde en grundig gennemgang af din bil og udføre både kørsel- og synstjek.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Find os på et kort Ring og bestil tid
Ring og bestil tid
60 80 5000
Adresse: Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ
Åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 20
Weekend Efter aftale
Helligdage Efter aftale

Hos S. A. Auto kontrollerer vi din bil

Ved et kørsel- og synstjek af din bil går vi ind og kontrollerer, at din bil lever op til samtlige lovmæssige og sikkerhedsmæssige krav på området. På den måde kan du sikre dig, at din bil er forsvarlig at køre i, og at den med garanti vil gå igennem syn første gang. Vi kontrollerer blandt andet instrumenter, dæk, undervogn, lys, bremser og motorrum, og denne kontrol bliver naturligvis udført af vores professionelle og kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring inden for faget. Såfremt vores kontrol viser, at det er nødvendigt at udskifte visse komponenter i bilen, eller at der er behov for en reparation, underretter vi naturligvis dig om dette, inden vi foretager os noget.

Sublim service hver gang

Hos S. A. Auto tilbyder vi kørsel- og synstjek, og du kan altid forvente en sublim service. Vi leverer nemlig udelukkende tilfredsstillende resultater, der med garanti lever op til dine forventninger og krav. Herudover tilbyder vi 3 års reklamation på samtlige reparationer, såfremt det skulle blive nødvendigt. Det skal desuden nævnes, at vi har landets bedste åbningstider, hvorfor du kan bestille tid til et kørsel- og synstjek alle hverdage fra 08:00 til 14:00 og efterfølgende fra 17:00 til 22:00. Det er tilmed muligt at bestille en tid efter aftale i weekender og på helligdage – dog med ekstra tillæg på timeprisen. Kom forbi vores værksted til en snak over en kop kaffe, så vi kan gøre din bil driftssikker.