MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Kobling

Udskift din kobling og kør trygt og sikkert på vejene.

Oplever du, at din kobling strammer, når du kører bil? I så fald bør du få den skiftet, eftersom en defekt kobling kan få alvorlige konsekvenser for både din egen og andres sikkerhed i trafikken. Vores professionelle og dygtige mekanikere kan hjælpe dig med udskiftning af kobling, og vi anvender naturligvis kun certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Find os på et kort Ring og bestil tid
Ring og bestil tid
60 80 5000
Adresse: Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ
Åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 20
Weekend Efter aftale
Helligdage Efter aftale

Autoværksted med fokus på effektivitet og kvalitet

Det er koblingen i bilen, der sikrer, at der er forbindelse mellem gearkassen og motoren. Oplever du, at bilen rusker, betyder det, at det er på tide med en udskiftning af koblingen. Hos S. A. Auto kan vi være behjælpelige, såfremt din kobling skal skiftes ud med en ny. Vi har fokus på effektivitet og kvalitet, hvorfor du altid kan forvente et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og krav. Herudover har vi 3 års reklamation på alle reparationer. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen tilbyder vi en lang række kompetencer, når det gælder bilreparation, og vi er altid opdateret med de nyeste teknologier. Det betyder, at du hos os er garanteret den bedst mulige løsning, der vil kunne holde i adskillige år.

Vi udskifter koblingen på alle bilmærker

Eftersom vi har mange års erfaring i branchen, er vi i stand til at udskifte koblingen på samtlige bilmærker. Det betyder, at vi kan være behjælpelige, hvad end du kører i en Nissan, Kia, Seat, Mazda, Suzuki, Fiat, Skoda eller Volvo. Herudover tilbyder vi altid en kort ventetid, imens vi ordner din bil og sørger for, at den er sikker at køre i. I mellemtiden kan du tage plads i vores kunde- og rygerum. Det skal desuden nævnes, at vi tilbyder 10% i rabat til studerende og pensionister. Hos S. A. Auto mener vi nemlig, at alle bør have ret til en driftssikker bil, der er tryg for dig at køre i.

3 års reklamation på koblingen

Husk at du altid har 3 års reklamation når vi udskifter din kobling. Det betyder, at du altid kan komme ind med bilen inden for 3 år, hvis der efterfølgende er noget galt med koblingen, såfremt det er en fabriksfejl eller monteringsfejl.