MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Fejlsøgning

Lad os fejlsøge din bil

Ønsker du at tjekke din bil for mulige elektroniske problemer? Så er du kommet til rette sted. Vi tilbyder en grundig fejlsøgning for at undersøge, om din bil er problemfri, og det gør vi ved hjælp af vores topmoderne og brede udvalg af diagnoseudstyr.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Find os på et kort Ring og bestil tid
Ring og bestil tid
60 80 5000
Adresse: Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ
Åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 20
Weekend Efter aftale
Helligdage Efter aftale

Vi tester din bil elektronisk ved hjælp af moderne diagnoseudstyr

Det kan være farligt at køre rundt i en bil med elektroniske problemer. Dog er det ikke altid, at man er opmærksom på disse fejl, og det er her, at vi hos S. A. Auto kan være behjælpelige. Vi tilbyder fejlsøgning, hvor vi ved hjælp af vores moderne diagnoseudstyr tester elektronisk, hvorvidt din bil er fri for problemer eller ej. Vi undersøger blandt andet fejlfinding på airbags, motorstyringer og ABS-systemer, og derudover tilbyder vi service og diagnose på problembiler. Endelig kan vi undersøge slukning af servicelamper, airbag og ABS. Efter en professionel og grundig fejlsøgning hos os kan du vide dig sikker på, at din bil ikke har nogle elektroniske problemer, hvorfor den er mere sikker både for dig selv og for andre i trafikken.

Hos S. A. Auto leverer vi altid tilfredsstillende resultater

Når vi tager hånd om din bil, kan du vide dig sikker på, at du får en sublim service. Hos S. A. Auto leverer vi nemlig udelukkende tilfredsstillende resultater, der med garanti lever op til dine forventninger. Herudover anvender vi altid certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere, såfremt vi i fejlsøgningen opdager, at det er nødvendigt at udskifte dele af din bil. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen kan vi tilbyde dig totalløsninger på alle bilmærker og biltyper, og vi vil derfor kunne være behjælpelige, uanset om du kører i en Peugeot, BMW, Mercedes, Audi, Volvo eller Fiat. Kom forbi vores værksted i Seden Strandgyde 3 i Odense til en snak over en kop kaffe, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvad der er den rette løsning for dig.