MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Bremser

Udskiftning og reparation af bremser.

Oplever du problemer med dine bremser på bilen, er du kommet til helt rette sted. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi er eksperter i både udskiftning og reparation af bremser på alle typer af biler. Det skal desuden nævnes, at vi udelukkende anvender certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Find os på et kort Ring og bestil tid
Ring og bestil tid
60 80 5000
Adresse: Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ
Åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 20
Weekend Efter aftale
Helligdage Efter aftale

Undgå rust og skidt på bremsedele med en grundig vedligeholdelse

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt vigtigt, at bremserne i bilen er i orden, og det kan du sikre ved et besøg hos S. A. Auto. Vi sørger for at vedligeholde bilens bremser, så bremseklodserne igen kan komme til at bevæge sit frit. Vejret og klimaet i Danmark er utroligt hårdt ved bremser, og det resulterer i, at der dannes både rust og skidt på bremsedelene. Bilen kan således ikke bremse ordentligt, hvilket er til fare for både dig selv og andre i trafikken, og det har desuden en negativ indvirkning på din bils brændstofforbrug. Størstedelen af moderne biler i dag er udstyret med enten ESP- eller ABS-systemer, men disse kan kun virke hensigtsmæssigt, såfremt bremserne er i orden og vedligeholdte. Det kan vi her hos S. A. Auto være behjælpelige med. 

Vi tilbyder både udskiftning og reparation af bremser

Det er vigtigt, at du sørger for at vedligeholde din bils bremser – både for miljøet, din økonomi og din egen sikkerheds skyld, og derudover kan vedligeholdte bremser holde markant længere. Hos S. A. Auto tilbyder vi både udskiftning og reparation af bremser, og vi leverer altid et tilfredsstillende resultat til vores kunder. Ydermere skal det nævnes, at vi har 3 års reklamation på samtlige reparationer, og at vi lægger vægt på at være opdateret inden for den nyeste teknologi. På den måde er du garanteret den mest optimale løsning, og vil vi kunne være behjælpelige med biler af alle typer og mærker.

3 års reklamation på bremser

Husk at du altid har 3 års reklamation når vi udskifter dine bremser. Det betyder, at du altid kan komme ind med bilen inden for 3 år, hvis der efterfølgende er noget galt med bremserne, såfremt det er en fabriksfejl eller monteringsfejl.