MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Batteri

Udskiftning af batteri

Hos S. A. Auto tilbyder vi professionel batteriservice i høj kvalitet. Det er vigtigt, at batteriet i bilen er i god stand, da moderne biler i dag indeholder en lang række elektroniske komponenter. Vi tilbyder reparation og service til kunder i hele landet, og hos os kan du forvente et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og krav.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Find os på et kort Ring og bestil tid
Ring og bestil tid
60 80 5000
Adresse: Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ
Åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 20
Weekend Efter aftale
Helligdage Efter aftale

Med vores service kan du forlænge levetiden på dit bilbatteri

Stadigt flere elektroniske komponenter i moderne biler gør, at de har et langt højere strømforbrug end tidligere. Netop af denne årsag er det afgørende, at batteriet i bilen er velfungerende, og det kan vi hos S. A. Auto være behjælpelige med. Vi tilbyder nemlig batteriservice, hvor vi blandt andet tester tilstanden på dit batteri i bilen. Oftest vil et batteri have en levetid på op til 5 år, men hvis du regelmæssigt benytter dig af vores service, kan du forlænge levetiden markant. Opdager du, at der er problemer med batteriet i din bil, kan du naturligvis vælge at skifte det selv. Dog bør du her være meget forsigtig, da der er en lang række ting, du bør være særligt opmærksom på, hvorfor det er langt nemmere for dig at lade et professionelt værksted som os gøre det for dig.

Vi anvender FTZ-reservedele fra autoriserede forhandlere

Uanset hvilken arbejdsopgave vi står over for, anvender vi FTZ-reservedele fra autoriserede forhandlere. Herudover sørger vi altid for at være opdateret med de nyeste teknologier på markedet, så du er garanteret en optimal løsning, der lever op til dine forventninger. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at være behjælpelige med en lang række services, herunder batteriservice. Der er således ikke den problemstilling, vi ikke har set før, når det kommer til et bilbatteri, hvorfor vi med garanti også vil kunne hjælpe dig. Du finder os på Seden Strandgyde 3 i Odense.