MENU

Serviceeftersyn efter bogen i Odense - inkl. fabriksgaranti

Vi har tre forskellige servicepakker du kan vælge i mellem. Priserne gælder kun personvogne.

Forlæng levetiden på din bil med et serviceeftersyn

Hos S. A. Auto tilbyder vi et grundigt og professionelt serviceeftersyn af din bil. Med et serviceeftersyn kan du være med til at forlænge levetiden på din bil markant, hvorfor det bestemt må siges at være en rigtig god investering. Vi sørger således for, at din bil ikke pludselig går i stykker på grund af blandt andet slitage, og det gør vi ved en gennemgang af din bil. Herudover er du hos os altid garanteret en yderst pålidelig og god service.

hvorfor du altså er garanteret et tilfredsstillende resultat, der med garanti lever op til dine forventninger. Det skal desuden nævnes, at vi udelukkende anvender certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere, uanset hvad vi foretager os.

Stempel i servicebogen

Hvis din bil stadig er omfattet af fabriks- eller forhandlergarantien, og har du et lidt større kørselsbehov, så anbefaler vi altid, at du vælger et Stort serviceeftersyn, der altid udføres i fuld overensstemmelse med bilfabrikantens anbefalinger, serviceskemaer og selvfølgelig også med et godkendt stempel i bilens servicebog (gyldigt stempel i servicebogen nøjagtigt som på mærkeværkstedet).

Vælg stort serviceeftersyn, hvis..

  • Bilen stadig har sin fabriksgaranti
  • Bilen er under 5 år gammel
  • Du ønsker et service som hos mærkeværksted
  • Har et større kørselsbehov
  • Ønsker en fuld gennemgang af bilen

Vælg lille/mellem eftersyn, hvis..

  • Din bil er 5+ år gammel
  • Kører under 25.000 km om året
  • Du ønsker et service til en fornuftig pris
Book Online

Oftest stillede spørgsmål

Hvor ofte skal min bil til service?
Hvad er forskellen på service og syn?
Hvad indeholder service på bil?
Er service på bil lovpligtigt?

BOOK TID ONLINE HER

Eller ring til 60 80 5000 og bestil tid

Stempel i servicebogen

Hvis din bil stadig er omfattet af fabriks- eller forhandlergarantien, og har du et lidt større kørselsbehov, så anbefaler vi altid, at du vælger et Stort serviceeftersyn, der altid udføres i fuld overensstemmelse med bilfabrikantens anbefalinger, serviceskemaer og selvfølgelig også med et godkendt stempel i bilens servicebog (gyldigt stempel i servicebogen nøjagtigt som på mærkeværkstedet).

Vil du være garanteret et stempel i servicebogen anbefaler vi derfor altid et stort serviceeftersyn.

Er din bil 5+ år eller ikke længere har fabriksgaranti, så kan du roligt vælge et lille eller mellem serviceeftersyn. Dette er begge løsninger, hvor du til en fornuftig pris kan få et serviceeftersyn på din bil. Vi har lavet disse to servicepakker til dig, som måske ikke helt kører så mange kilometer og dermed kan have svært ved at få de regelmæssige inspektioner til at passe med de intervaller, som er angivet af bilfabrikanten, men som egentligt bare alligevel ønsker at sikre at din bil er up to date.

 

Vælg mellem tre forskellige servicepakker

Eftersom vi ønsker at give dig som kunde mest mulig medbestemmelse og fleksibilitet, tilbyder vi hele tre forskellige tilbud. På den måde kan du selv bestemme, hvilken service du ønsker alt efter prisklasse. Dog garanterer vi i alle tre tilfælde, at du får en bilservice i højeste kvalitet, der med garanti lever op til lige netop dine ønsker og krav. Den første af vores tre servicepakker er et lille serviceeftersyn, hvor vi giver din bil lige præcis det, den skal bruge. Med et mellem serviceeftersyn giver vi din bil en god vedligeholdelse, mens vi ved et stort serviceeftersyn servicerer og tjekker din bil alle steder.

Vi gør alt for at kontrollere og teste din bil

Grundet vores mangeårige erfaring indenfor branchen er vi i stand til at være behjælpelige med alle bilmærker såsom BMW, Mercedes, VW, Ford, Volvo, Renault og Fiat. Alle vores servicepakker inkluderer kontrol og justering af din bil, hvor vi blandt andet undersøger lys, viskere, styretøj, støddæmpere og dæktryk. Herudover omfatter et serviceeftersyn hos os smøring, herunder låse-, dørstop- og hængsel-smøring. Vi tester også din bil, og det gør vi blandt andet ved en bremsevæske kogepunkt-test samt en kølervæske frysepunkt-test. Ydermere udskifter vi blandt andet motorolie, oliefilter og pollenfilter, og endelig tilbyder vi gratis sprinklervæske og lånebil.

S. A. Auto – Din automekaniker i Odense

  1. A. Auto er sandsynligvis det bedste autoværksted Odense kan tilbyde. S. A. Auto er beliggende i Odense, men på trods af dette har vi kunder fra hele landet. Det skyldes blandt andet den sublime service, vi er i stand til at tilbyde alle vores kunder, og derudover har vi lange åbningstider. Dette er særligt fordelagtigt for dig, der har lange arbejdstider, hvor det kan være problematisk at få et serviceeftersyn til at passe ind i den travle hverdag. I hverdagene har vi derfor åbent fra kl. 8:00 til 14:00 og efterfølgende fra kl. 17:00 til 22:00. I weekenden har vi åbent efter aftale, hvorfor det også vil være muligt at bestille en tid her.

Står du og mangler en dygtig mekaniker i Odense, er S. A. Auto det helt rigtige valg, for her får du service ud over det sædvanlige og åbningstider, der gør det muligt for alle at få flettet et serviceeftersyn af bilen ind i en travl dagligdag.

Du får dygtige fagfolk i ryggen

Med kompetente og faglærte mekanikere er du sikret professionel service af din bil. Hos S. A. Auto har vi over 20 års erfaring med reparation og serviceeftersyn på biler af alle mærker. Vi bruger udelukkende FTZ-godkendte reservedele, hvilket garanterer dig høj kvalitet, og du får 3 års reklamation på alle reservedele. Når vi skifter olie på din bil, bruger vi altid den bedste motorolie fra Elf, så du er sikret den bedste behandling af din bil.

På vores værksted finder du både et kunderum, hvor du kan vente, imens vi servicerer din bil, men også et rygerum, der står til fri afbenyttelse. Har du ikke tid til at blive på værkstedet, mens vi arbejder på din bil, kan du få en gratis lånebil, så du kan komme videre med dine daglige gøremål.

Modtag en SMS lige så snart din bil er klar

Ud over professionelt serviceeftersyn af kompetente fagfolk, tilbyder vi en gratis SMS-service, hvilket vil sige, at vi sender dig en SMS lige så snart, din bil er klar, og du kan blot afhente din bil igen, når det passer dig bedst inden for vores lange åbningstider. Det bliver altså ikke nemmere for dig at få din bil til serviceeftersyn.

Forlæng din bils levetid med et serviceeftersyn

Ønsker du at forlænge din bils levetid? I så fald kan vi hos S. A. Auto være behjælpelige. Vi tilbyder et serviceeftersyn, der forebygger, at din bil går i stykker på grund af slitage. Vi garanterer desuden bilservice i højeste kvalitet, og vores serviceeftersyn omfatter altid diverse udskiftninger, test, smøring, justering og kontrol. Ved at holde din bil ordentligt ved lige, mindsker du behovet for større reparationer og udskiftninger, og du kan forlænge den generelle levetid på bilen og alle dens dele. Alt efter dine og din bils behov kan du vælge mellem forskellige servicepakker, der er tilpasset efter, hvor stort et serviceeftersyn, der er brug for, samt hvor meget du har råd til at betale.

Vi tilbyder tre forskellige servicepakker efter behov

Her hos S. A. Auto tilbyder vi tre forskellige servicepakker. Ved valg af et lille serviceeftersyn får din bil lige netop det, den skal bruge for at køre sikkert på vejene, mens den med et mellem serviceeftersyn får det, den har behov for i forhold til en god vedligeholdelse. Endelig kan du også vælge et stort serviceeftersyn, hvor vi sørger for at tjekke og servicere din bil i alle hjørner og kanter. På den måde kan du helt selv bestemme, hvilken prisklasse du ønsker, da vi ønsker at gøre et serviceeftersyn så fleksibelt som muligt for dig. Dog garanterer vi altid en sublim service af høj kvalitet, uanset hvilken servicepakke du vælger.

Åbent når alle andre har lukket

Vi er udmærket klar over, at det kan være svært at finde tid til et serviceeftersyn – særligt hvis man har en stresset hverdag med sene arbejdstider. Derfor har vi hos S. A. Auto altid længe åbent, så du kan komme forbi vores værksted i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og igen fra 17:00 til 22:00. I weekenden og på helligdage har vi åbent efter aftale. Derfor kan du sagtens bruge os, hvis du har brug for et autoværksted åbent lørdag. På den måde er vi med til at sikre, at du ikke udsætter dit serviceeftersyn, fordi du ikke kan få en tid, der passer dig. Vi har således åbent, når alle andre har lukket.

Serviceeftersyn til alle bilmærker

Hos S. A. Auto har vi over 20 års erfaring med reparation og service af biler, og derfor kan vi tilbyde serviceeftersyn til alle bilmærker, og vi vil kunne være behjælpelige, hvad end du kører i en Toyota, Opel, Citroën, Audi, BMW, Volvo eller noget helt syvende. Uanset hvilket mærke og model din bil er, kan vi udføre serviceeftersyn og reparationer. Vi bruger kun de bedste reservedele og tilbyder dig endda 3 års reklamationsret, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. S. A. Auto forstår din bil, ligegyldigt om den er fransk, tysk, japansk eller andet – vi diskriminerer ingen biler på baggrund af nationalitet.

Serviceeftersyn på hybridbiler og elbiler

Uanset mærke og model, så kan vi udføre serviceeftersyn på din bil. Vi er certificeret i at arbejde med hybrid og elbiler. Her kan blandt andet nævnes følgende bilmærker:

Og mange flere! Når du vælger at få udført service på bil hos os, så kan du være tryg ved, at din bil bevarer fabriksgarantien. Vi giver et stempel i din bils servicebog, og vi udfører service efter alle OE-standarder.

Serviceeftersyn med stempel i bogen

Når din bil får foretaget et stort serviceeftersyn hos S. A. Auto, foregår alt lige efter bogen. Du kan trygt overlade din bil til os, og når vi er færdige, får du altid et autoriseret stempel i din bils servicebog (kun ved stort serviceeftersyn). Hos os er kunden altid i højsædet, og derfor er vi meget stolte af, at vores kunder har givet os 5/5 stjerner på Trustpilot – det må jo betyde, at vi gør noget helt rigtigt. Som kunde hos os er du desuden velkommen til at køre forbi værkstedet og bruge vores bilstøvsuger ganske gratis uden nogen forbehold.

Kan et serviceeftersyn virkelig betale sig?

Ja, det kan det faktisk godt. Regelmæssige serviceeftersyn kan forebygge behovet for større (og dyrere) reparationer på længere sigt. Service har nemlig meget at sige i forhold til bilens sikkerhed og motorens holdbarhed. I en motor er der mange bevægelige dele, og disse dele skal helst kunne køre gnidningsfrit – og det kræver god og ren olie. Bliver din bil ikke serviceret (eller som minimum får foretaget et olieskift) vil olien miste sin smøreevne, hvilket medfører øget slitage på motorens bevægelige dele.

Service på bilen er mere end olieskift

Selvom det tit er olieskiftet, der bliver nævnt som det vigtigste punkt i et serviceeftersyn, er det langt fra det eneste. Ved et serviceeftersyn bliver bilen kontrolleret både i forhold til sikkerhed, elektronik og sliddele, da en lille fejl i systemet kan resulterer i store følgeskader, og så er der lige pludselig flere ting, som skal repareres. Service af bilen kan også være med til at opdage problemer, før de opstår; for eksempel kan nedslidte bremseklodser føre til unødigt slid på bremseskiverne, hvor du med et serviceeftersyn kan få at vide, at det er tid til nye bremseklodser, hvilket er både meget nemmere og billigere at udskifte.

Desuden sikrer du, at du bevarer fabriksgarantien/nyvognsgarantien fra bilproducenterne, hvis du følger deres serviceplan. Dette skyldes, at regelmæssig service kan finde og forebygge problemer, inden de er skyld i større skader på motoren. Fabriksgarantien er din garanti for, at fabrikanten skal betale for f.eks. udskiftning af en sammenbrudt gearkasse, men den gælder kun, hvis du overholder serviceplanen.

Få en driftsikker bil med regelmæssig service

Man kan godt argumentere for, at regelmæssige serviceeftersyn er med til at gøre din bil mere sikker at køre i. En faglært mekaniker ved nøjagtigt, hvad der skal kigges efter, og har de nødvendige værktøjer til at opdage potentielle skader og fejl, inden de kommer til at udgøre en reel risiko for bilens drift og din sikkerhed.

Bilfabrikanterne må ikke længere forlange, at serviceeftersyn kun må foretages af mærkeværksteder, hvis du vil beholde fabriksgarantien. Derfor kan du frit vælge et autoværksted og stadig bevare nyvognsgarantien, så længe fabrikantens forskrifter bliver fulgt.

Hvor ofte skal min bil til serviceeftersyn?

Hvor tit din bil skal serviceres og hvilke punkter, der skal gennemgås, afhænger af både mærke og model; bilens alder og brug er også med til at afgøre, hvor tit bilen bør komme til eftersyn. Nogle biler kræver et serviceeftersyn allerede efter 5.000 km, mens andre kan køre helt op til 50.000 km, før de behøver næste service. De fleste biler ligger dog i et interval, der hedder 10.000-30.000 km.

Hvis du ikke kører så langt, skal du holde øje med tidsintervallet. Står der i servicebogen, at bilen skal have et serviceeftersyn hvert år eller for hver 20.000 km, men du ikke kører mere end 15.000 km på et år, skal bilen altså have service en gang om året for at bevare fabriksgarantien. Du bør altid følge forskrifterne i den serviceplan, producenten har lavet.

Din bil kan tabe værdi uden serviceeftersyn

Alle biler taber værdi med tiden. De første 20% ryger nærmest i det øjeblik, du kører ud fra forhandleren. Som tommelfingerregel kan man sige, at biler taber mellem 16% og 25% af deres værdi hvert år (men det kan variere meget afhængigt af mærke og model). Det er ikke fordi din bil stiger i værdi, når du får foretaget et serviceeftersyn – men en bil, der ikke har komplet servicebog, taber 5-7% mere værdi, end en bil med fuld servicehistorik. Derfor kan det sagtens være en fornuftig investering at overholde producentens serviceplan.

Du kan selv gøre noget

Du kan ikke selv lave et serviceeftersyn, men der er naturligvis ting, du selv kan gøre for at vedligeholde din bil. Du kan for eksempel sørge for at tjekke olieniveauet og fylde olie på, når det er nødvendigt (det samme gør sig i øvrigt gældende for blandt andet sprinkler- og kølervæske), men mange af de servicepunkter, som bilen skal igennem, kræver det rette udstyr og kompetencer. Nyere biler stiller også højere krav til elektronisk opdatering og programmering, hvilket er lidt ud over evnerne for den gennemsnitlige bilejer. Derfor anbefaler vi, at du bruger et autoriseret værksted, som har alle de nødvendige værktøjer til at overholde fabrikkens foreskrifter.

Forskellen på service og syn

Når din bil bliver indkaldt til syn, er det for at kontrollere, at den lever op til forskellige krav til sikkerheden, og at den ikke forurener mere end det tilladte – det er altså ikke nogen garanti for, at bilen er driftsikker. Det obligatoriske bilsyn kan altså ikke erstatte behovet for service på bilen. Serviceeftersyn er med til at sikre dig en driftsikker bil, der ikke pludselig går i stykker. Det er også en fornuftig investering, for det kan hurtigt blive dyrere for dig IKKE at have bilen til service, da det kan medføre, at en lille fejl, der var let at rette, kan skabe mere omfattende problemer og skader, der er dyrere og sværere at reparere igen.

Et vindende argument for at få foretaget sine serviceeftersyn er, at biler, som ikke kommer til service, har en tendens til at forbruge mere brændstof. Det kan for eksempel skyldes, at olien ikke længere smører optimalt eller at bremserne hænger lidt – noget, der let kunne være rettet op på ved et service på bilen. Og lad os være ærlige; med de brændstofpriser, der er for tiden, kan det virkelig betale sig at optimere bilens brændstofforbrug!

Kontakt S. A. Auto i dag

Hos S. A. Auto får du altid den bedste service, og vi kan hurtigt få din bil køreklar igen. Vi arbejder effektivt og kan tit servicere din bil, mens du venter. Har du ikke tid til at vente, tilbyder vi dig en gratis lånebil, så du ikke behøver udsætte nogen af dine gøremål, bare fordi bilen skal til service. Ved at udsætte serviceeftersynet på din bil, kan du risikere, at små problemer når at blive forværret og måske endda skader resten af bilen. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os, hvis din bil har brug for service. Du kan ringe til os på telefon 60 80 5000, sende en mail til kontakt@saauto.dk eller book en tid online, så finder vi en tid til dig hurtigst muligt.

FAQ

Hvor ofte skal min bil til service?

Din bil skal have et serviceeftersyn, når den har kørt 10.000-30.000 km siden sidste service. Når du ikke at kører så mange kilometer, skal bilen serviceres efter et eller to år. Tjek din bils servicebog for at se, hvor tit producenten anbefaler service. Hos S. A. Auto udfører vi serviceeftersyn på alle mærker.

Hvad koster service på bil?

Hos S. A. Auto tilbyder vi 3 forskellige serviceeftersyn: Lille service, der inkluderer det mest nødvendige, koster 899 kroner, mellem service koster 1199 kroner, og stor service, hvor bilen virkelig bliver serviceret og tjekket i alle hjørner og kanter, koster fra 2349 kroner.

Hvad er forskellen på service og syn?

Det er kun synsvirksomheder (bl.a. FDM), der må foretage bilsyn. Her undersøges det, om bilen lever op til de sikkerhedsmæssige krav. Bilservice er en grundig gennemgang af bilen, hvor defekte dele, olie og andet bliver udskiftet, så bilen kører optimalt.

Hvad indeholder service på bil?

Alle serviceeftersyn hos S. A. Auto inkluderer gratis sprinklervæske og lånebil, olieskift og skift af oliefilter, kogepunkt test for bremsevæsken, frostpunktstest af kølervæsken, smøring af hængsler, låse og dørstop samt kontrol og justering af en lang række punkter, blandt andet vinduesviskere, ophæng, styretøj, gearkasse, bremser, dæk og dæktryk.

Er service på bil lovpligtigt?

Nej, serviceeftersynet på bilen er frivilligt (derimod er bilsynet lovpligtigt), men der er mange gode grunde til at overholde serviceintervallerne. Hvis du ikke overholder service, vil bilens garanti ikke længere gælde, og du kan risikere pludselige nedbrud på grund af uhensigtsmæssig slitage.

RING OG BESTIL TID