MENU

Fyns bedste serviceeftersyn

Vi har tre forskellige servicepakker du kan vælge i mellem. Priserne gælder kun privatkunder.

Forlæng levetiden på din bil med et serviceeftersyn

Hos S. A. Auto tilbyder vi et grundigt og professionelt serviceeftersyn af din bil. Med et serviceeftersyn kan du være med til at forlænge levetiden på din bil markant, hvorfor det bestemt må siges at være en rigtig god investering. Vi sørger således for, at din bil ikke pludselig går i stykker på grund af blandt andet slitage, og det gør vi ved en gennemgang af din bil. Herudover er du hos os altid garanteret en yderst pålidelig og god service, hvorfor du altså er garanteret et tilfredsstillende resultat, der med garanti lever op til dine forventninger. Det skal desuden nævnes, at vi udelukkende anvender certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere, uanset hvad vi foretager os.

Vi tilbyder tre forskellige servicepakker

Eftersom vi ønsker at give dig som kunde mest mulig medbestemmelse og fleksibilitet, tilbyder vi hele tre forskellige tilbud. På den måde kan du selv bestemme, hvilken service du ønsker alt efter prisklasse. Dog garanterer vi i alle tre tilfælde, at du får en bilservice i højeste kvalitet, der med garanti lever op til lige netop dine ønsker og krav. Den første af vores tre servicepakker er et lille serviceeftersyn, hvor vi giver din bil lige præcis det, den skal bruge. Med et mellem serviceeftersyn giver vi din bil en god vedligeholdelse, mens vi ved et stort serviceeftersyn servicerer og tjekker din bil alle steder.

Få 10 % i studie- og pensionistrabat

Når du får foretaget et serviceeftersyn hos os, hvad end du vælger det lille, mellem eller store eftersyn, sørger vi altid for at teste, udskifte, smøre, justere og kontrollere delene på din bil. På den måde kan du vide dig sikker på, at den er driftssikker. Det skal desuden nævnes, at vi giver 10 % i studie- og pensionistrabat, hvorfor alle vil kunne få råd til et serviceeftersyn hos os. Vi gør ydermere opmærksom på, at du beholder din fabriksgaranti, selvom vi servicerer den, og du har købt en ny.

Vi gør alt fra at kontrollere og teste din bil

Grundet vores mangeårige erfaring inden for branchen er vi i stand til at være behjælpelige med alle bilmærker såsom BMW, Mercedes, VW, Ford, Volvo, Renault og Fiat. Alle vores servicepakker inkluderer kontrol og justering af din bil, hvor vi blandt andet undersøger lys, viskere, styretøj, støddæmpere og dæktryk. Herudover omfatter et serviceeftersyn hos os smøring, herunder låse-, dørstop- og hængselsmøring. Vi tester også din bil, og det gør vi blandt andet ved en bremsevæske kogepunktstest samt en kølervæske frostpunktstest. Ydermere udskifter vi blandt andet motorolie, oliefilter og pollenfilter, og endelig tilbyder vi gratis sprinklervæske og lånebil.

Modtag en SMS lige så snart, at din bil er klar

S. A. Auto er beliggende i Odense, men på trods af dette har vi kunder fra hele landet. Det skyldes blandt andet den sublime service, vi er i stand til at tilbyde alle vores kunder, og herudover har vi lange åbningstider. Dette er særligt fordelagtigt for dig, der har lange arbejdstider, hvorfor det kan være problematisk at få et serviceeftersyn til at passe ind i den travle hverdag. I hverdagene har vi således åbent fra kl. 8:00 til 14:00 og efterfølgende fra kl. 17:00 til 22:00. I weekenden har vi åbent efter aftale, hvorfor det også vil være muligt at bestille en tid her. Endelig skal det nævnes, at vi har en gratis SMS-service, hvilket vil sige, at vi sender dig en SMS lige så snart, at din bil er klar, og du kan blot afhente din bil igen, når det passer dig bedst inden for vores lange åbningstider. Det bliver således ikke nemmere for dig at få din bil til serviceeftersyn.

Ønsker du at forlænge din bils levetid? I så fald kan vi hos S. A. Auto være behjælpelige. Vi tilbyder et serviceeftersyn, der forebygger, at din bil går i stykker på grund af slitage. Vi garanterer desuden bilservice i højeste kvalitet, og vores serviceeftersyn omfatter altid diverse udskiftninger, test, smøring, justering og kontrol.

Vi tilbyder tre forskellige servicepakker efter behov

Her hos S. A. Auto tilbyder vi tre forskellige servicepakker. Ved valg af et lille serviceeftersyn får din bil lige netop det, den skal bruge for at køre sikkert på vejene, mens den med et mellem serviceeftersyn får det, den har behov for i forhold til en god vedligeholdelse. Endelig kan du også vælge et stort serviceeftersyn, hvor vi sørger for at tjekke og servicere din bil i alle hjørner og kanter. På den måde kan du helt selv bestemme, hvilken prisklasse du ønsker, da vi ønsker at gøre et serviceeftersyn mest muligt fleksibelt for dig. Dog garanterer vi altid en sublim service af høj kvalitet, uanset hvilken servicepakke du vælger. Det skal desuden nævnes, at vi giver 10% i rabat til studerende og pensionister, så alle kan få råd til et serviceeftersyn hos os.

Serviceeftersyn til alle bilmærker

Vi er udmærket klar over, at det kan være svært at finde tid til et serviceeftersyn – særligt hvis man har en stresset hverdag med sene arbejdstider. Derfor har vi hos S. A. Auto altid længe åbent, hvorfor du kan komme forbi vores værksted i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og igen fra 17:00 til 22:00. I weekenden og på helligdage har vi åbent efter aftale. Vi har således åbent, når alle andre har lukket. Endelig skal det nævnes, at vi er i stand til at tilbyde serviceeftersyn til alle bilmærker, og vi vil således kunne være behjælpelige, hvad end du kører i en Toyota, Opel, Citroën, Audi, BMW eller Volvo.

RING OG BESTIL TID