MENU

S. A. Auto genåbner – Vi ses til åbent hus d. 22 maj 2022.

Du er inviteret til åbent hus hos S. A. Auto søndag d. 22 maj 2022 fra kl. 10 til 16.

Efter flere måneders stilhed, er S.A. Auto endelig klar til at slå portene op for dig og din bil igen. Det er derfor med stor glæde, at vi inviterer dig til åbent hus
søndag d. 22. maj, fra kl. 10:00 til 16:00.

Året startede med den triste nyhed om Saad Azizs bortgang efter lang tids kræftsygdom. Selvom Saad ikke længere er i blandt os, er værkstedet og forretningen fortsat familieejet, og S.A. Auto vil fortsat leve videre i hans ånd.

Renlighed, kvalitet, service og lange åbningstider – det har været S.A. Autos varemærke gennem de sidste 16 år, og det holder vi fortsat fast i. Derfor kan du stadig se åbne porte helt frem til kl. 22 i hverdagene, ligesom du altid kan regne med en god sludder med din mekaniker, mens vi kærer om din bil.

Vi har fundet den helt rigtige mekaniker, der skal drive værkstedet med samme kvalitet, service, gode humør og renlighed som Saad. Han hedder Ali, og han har mange års erfaring som automekaniker i bagagen. Ali blev udlært hos Autohuset Vestergaard i 2014, hvor Saad også startede sin karriere i sin tid. Ligesom Saad blev Ali tidligt selvstændig mekaniker.

Ali er fix med fingrene, en lattermild person og holder ikke igen med sin sorte humor. Han er bilnørd med stort B, og ligesom Saad er han meget glad for dyr, særligt hunde.

Vi og Ali ser meget frem til at møde jer alle søndag den. 22. maj for at fejre S.A. Autos genåbning og minde Saad.

Der vil være kaffe, sodavand, kage og lidt godt til ganen, og der vil være mulighed for at få påfyldt gratis sprinklervæske på din bil. Derudover har vi annonceret nogle gode tilbudskampagner. Du kan allerede bestille tid til din bil. Ring på tlf. 60 80 50 00 eller besøg saauto.dk og book online her.

Oftest stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg bestille tid til min bil?
Image

SAAUTO

Indhent et tilbud inden for 12 timer!
Vi har Danmarks længste åbningstider, og kan tage imod din bil inden for kort tid.
Indhent et tilbud inden for 12 timer!
Vi har Danmarks længste åbningstider, og kan tage imod din bil inden for kort tid.
Indhent et tilbud og få svar inden for 12 timer