MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Reparationer

Bilreparationer
Læs mere

Serviceeftersyn
Læs mere

Hjulskift
Læs mere

Hjulopbevaring
Læs mere

Camping opbevaring
Læs mere

Diagnosetest
Læs mere

Biludlejning
Læs mere

Gratis lånebil
Læs mere

Aircondition service
Læs mere

Professionelle bilreparationer i høj kvalitet

Hos S. A. Auto tilbyder vi professionelle bilreparationer i høj kvalitet i Odense, og vi tilbyder desuden en sublim kundeservice samt konkurrencedygtige priser, alle vil kunne få råd til. Grundet vores mangeårige erfaring inden for branchen er vi i stand til at tilbyde en lang række services og kompetencer, når det gælder bilreparation. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder forskellige totalløsninger, uanset hvilken bil du kører i. Ydermere sørger vi altid for at være opdateret i forhold til at anvende de nyeste teknologier, så du er garanteret den bedst mulige løsning for dig.

Mekanisk arbejde, rådgivning og diagnosetest

Vores services omfatter en lang række områder såsom alt mekanisk arbejde, rådgivning ved både salg og køb af biler og diagnosetest. Herudover er vi i stand til at klargøre din bil til syn, ligesom vi tilbyder fordelagtige tilbud på eventuelle services og reparationer. Endelig tilbyder vi ligeledes eftersyn af både brugte og nye biler efter det pågældende bilmærkes serviceskema. Er du således på udkig efter en dygtig og erfaren automekaniker med kundepleje og kvalitet for øje, er du kommet til det helt rette sted.

Vi rådgiver gerne om serviceintervaller, vedligeholdelse og reservedele

Hos S. A. Auto gør vi alt for at give dig en så god oplevelse som muligt, og herudover rådgiver vi gerne om både serviceintervaller, vedligeholdelse og reservedele. Du kan besøge os på adressen Seden Strandgyde 3 i Odense, hvor du altid er velkommen til at komme forbi til en god snak over en kop kaffe. Du kan også vælge at tage kontakt til os, så du kan få en pris på lige netop din bilreparation. Vi giver dig altid en sublim service, uanset hvilken slags reparation der er behov for, hvorfor du er garanteret et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine krav.

Få tre års reklamationsret på alle bilreparationer

Vi tilbyder tre års reklamationsret på alle bilreparationer (reservedele), og herudover anvender vi udelukkende certificerede reservedele til biler fra autoriserede forhandlere. Ydermere er du hos os garanteret en hurtig og effektiv reparation med garanti, og er der tale om en mere omfattende reparation, stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed. Vi er desuden i stand til at tilbyde bilreparationer på alle bilmærker såsom Skoda, Suzuki, Mazda, Seat, Kia, Nissan, Smart og Jeep. Der er således ikke den type bil, vi ikke vil kunne reparere, og vi klarer alle typer opgaver – såvel store som små.

Hos S. A. Auto har vi landets bedste åbningstider

I en travl hverdag med lange arbejdstider kan det være svært at få tid til en bilreparation. Det har vi taget højde for her hos S. A. Auto, hvorfor vi tilbyder landets bedste åbningstider. I hverdagene kan du således komme forbi vores værksted fra kl. 8:00 til 14:00 og fra kl. 17:00 til 22:00, hvorfor du med garanti vil kunne finde et tidspunkt, der passer ind i din dagligdag. Det er ligeledes muligt at besøge os i weekender og helligdage, hvorfor vi altså har åbent, når de andre har lukket. Vores åbningstider her fungerer efter aftale, og vi gør opmærksom på, at der i disse tidsrum er ekstra tillæg på timeprisen.

Kom forbi til en snak og en kop kaffe

Er din bil således gået i stykker, hvorfor det kræver en reparation af den ene eller anden størrelse, er vi hos S. A. Auto de helt rette at tage kontakt til. Vi tager hånd om din bil, mens du kan slappe af i vores behagelige kunde- og rygerum. Vi tilbyder desuden fordelagtige priser på alle vores reparationer samt 10% rabat til studerende og pensionister. Kom forbi vores adresse til en snak om, hvad vi vil kunne gøre i lige netop dit tilfælde over en kaffe.