MENU

Dit lokale autoværksted nær Dræby

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


Automekaniker nær Dræby du kan regne med

Bor du i byen Dræby på Fyn? S. A. Auto, er et professionelt autoværksted lige i nærheden af dig. Vi er kun 7 km beliggende fra Dræby, og det betyder, at du på ingen tid kan få din bil repareret eller serviceret hos os. Vores værksted er nemlig placeret i området Seden i Odense NØ, hvilket derfor ikke ligger ret langt fra Dræby, og du behøver således ikke at skulle køre mere end 10 minutter før, at du er ved vores adresse. Din bil er altid i gode hænder hos os, da vi har mange års erfaring i branchen, og S. A. Auto er således dit lokale autoværksted nær Dræby, som du kan regne med.

Opnå et tilfredsstillende resultat ved hvert besøg

Der er naturligvis andre værksteder på Fyn og nær dig i Dræby, men vi formår at adskille os fra de andre automekanikere ved, at vi udelukkende leverer tilfredsstillende resultater til vores kunder. Vi anvender desuden reservedele fra certificerede og autoriserede forhandlere og giver tre års reklamation på alle bilreparationer. Du er mere end velkommen til en uforpligtende snak med vores team af kompetente mekanikere om, hvordan vi vil kunne servicere din bil bedst muligt. Vi serverer naturligvis en kop god kaffe i samme omgang.

Vi er opdateret inden for den nyeste teknologi

En anden måde, vi hos S. A. Auto adskiller sig fra andre autoværksteder nær Dræby, er ved, at vi altid bestræber os efter at være opdateret inden for den nyeste teknologi på markedet, hvorfor vi kan tilbyde totalløsninger fra a-z. Herudover er vi eksperter inden for en lang række kompetencer, når det kommer til både bilservice og bilreparation, og vi kan tilmed være behjælpelige uanset bilmærke og type. Vi er af denne årsag det rette værksted for dig, der bor i Dræby, hvad end du kører i en Audi, VW, Volvo, Fiat, Seat, Smart eller Nissan.

Tag plads i vores kunde- og rygerum imens, at du venter

Vi har desuden åbent, når alle andre værksteder har lukket. Det betyder, at du kan få din bil tilset hos os i hverdage fra 8:00 til 14:00 og herefter fra 17:00 til 22:00. Hos S. A. Auto finder du således uden tvivl de bedste åbningstider i landet. Du kan også vælge at booke en tid hos os efter aftale i weekender og på helligdage. Dog bør du her være opmærksom på, at vi opkræver et ekstra tillæg i forhold til timeprisen. Endelig bestræber vi os efter at give dig en så kort ventetid som muligt, da vi udmærket er klar over, hvor besværligt det er at skulle undvære sin bil. Imens skal du være velkommen til at tage plads i vores kunde- og rygerum. Fantastisk service og kompetente automekanikere 7 km fra dig

For de fleste danskere kan det være svært at skulle få et besøg hos det lokale værksted til at passe ind i en hektisk dagligdag med mange gøremål. Men eftersom S. A. Auto ikke ligger mere end 7 km fra din adresse i Dræby, hvorfor det ikke tager mere end 10 minutter at køre dertil, bør dette bestemt ikke være noget problem for dig. Hos os kan du desuden forvente en fantastisk service, eftersom vores team udelukkende består af yderst kompetente automekanikere.

10% i rabat til studerende og pensionister

Der er mange årsager til, hvorfor S. A. Auto bør være dit foretrukne autoværksted nær Dræby. Vi garanterer først og fremmest en sublim service og et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine krav og ønsker. Ydermere er vi af den opfattelse, at alle bør have råd til at få deres bil serviceret hos en dygtig automekaniker, hvorfor du hos S. A. Auto kan få 10% i rabat, såfremt du er enten studerende eller pensioneret. Endelig har vi fokus på kunden uanset, hvilken type opgave vi står over for, og derfor giver vi garanti for veludførte reparationer og god service.

Vi hjælper med bilreparationer og serviceeftersyn

Der er således mange fordele, du som kunde hos S. A. Auto kan nyde godt af. Vi vil desuden kunne være behjælpelige med alt fra bilreparationer og serviceeftersyn til hjulopbevaring og diagnosetest. Herudover kan vi også hjælpe dig med at skifte både dæk og hjul på din bil efter sæson, og vi tilbyder dig naturligvis en gratis lånebil, såfremt det ønskes. Hos S. A. Auto bliver et værkstedsbesøg således ikke nemmere