MENU

Dit lokale autoværksted nær Tarup

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


Automekaniker nær Tarup du kan regne med

Har du adresse i byen Tarup på Fyn, og er du på udkig efter et autoværksted i nærheden af dig? S. A. Auto er en professionel automekaniker nær Tarup, du kan regne med. Vores værksted ligger blot 9,5 km fra Tarup, og du kan derfor på ganske kort tid komme hertil for at få din bil serviceret eller repareret. Vi har nemlig adresse i Seden i Odense NØ, hvorfor du slipper for at skulle køre unødigt længe for en tid hos et dygtigt og professionelt autoværksted. Det skal desuden nævnes, at vi har 20 års erfaring i branchen, hvorfor du hos os altid er garanteret et resultat af højeste kvalitet.

Din bil er i trygge hænder hos S. A. Auto

Din bil er i trygge hænder hos os, og du opnår desuden en lang række fordele, når du vælger os som dit foretrukne autoværksted nær Tarup. Vi anvender blandt andet FTZ-reservedele fra autoriserede og certificerede forhandlere, og herudover giver vi tre års reklamation på alle de reparationer, vi udfører. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen kan vi desuden tilbyde dig den rette vejledning i forhold til din bils driftssikkerhed, og hos S. A. Auto får du tilmed en gratis lånebil, imens din egen er på værksted, såfremt det ønskes.

Vi garanterer en pålidelig og god service

Vi er naturligvis ikke den eneste automekaniker på Fyn nær Tarup, dog adskiller vi os fra andre værksteder ved, at du hos os er garanteret en pålidelig og god service. Du kan for eksempel komme forbi til et serviceeftersyn, der med sikkerhed vil kunne forlænge levetiden på din bil. Vi ønsker desuden at gøre et værkstedsbesøg hos os så fleksibelt som muligt, hvorfor vi tilbyder vores kunder tre forskellige servicepasser alt efter prisklasse. Uanset hvad er du dog sikret en bilservice af højeste kvalitet. Du er mere end velkommen til at komme et smut forbi vores værksted i Seden i Odense NØ til en uforpligtende snak samt en kop kaffe, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest fordelagtige løsning for dig og din bil.

Mange års erfaring

Da vi som allerede nævnt har mange års erfaring, når det kommer til bilservice og bilreparation, tilbyder vi dig mange kompetencer inden for dette område, og vi lægger tilmed vægt på at være opdateret inden for den nyeste teknologi. Det betyder, at vi kan servicere hvilket som helst bilmærke, og vi kan således være behjælpelige, hvad end du kører i en Ford, Toyota, Volvo, VW, Opel eller Citroen. Uanset hvilken arbejdsopgave vi står over for, bestræber vi os ydermere efter at give dig en kort ventetid, så du slipper for at skulle vente unødigt længe på, at vi ordner din bil.

Automekaniker med god service

Hos S. A. Auto adskiller vi os yderligere fra andre autoværksteder nær Tarup ved, at vi altid har kunden i fokus. Af denne årsag har vi indrettet et kunde- og rygerum, som du kan tage plads i, imens at vi reparerer eller servicerer din bil. Her kan du besvare e-mails, opkalds eller blot læne dig tilbage og slappe af. Vi er desuden stolte af at kunne sige, at vi har Danmarks mest fordelagtige åbningstider, hvilket vil sige, at du kan få din bil på værksted i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og efterfølgende fra 17:00 til 22:00. I weekender og på helligdage åbner vi efter aftale med dig, dog med ekstra tillæg på timeprisen.

Alle bør have ret til en driftssikker bil

Det er de færreste, der uden problemer kan få et besøg hos et autoværksted til at passe ind i en travl dagligdag med en lang række gøremål. Dog ligger vores værksted i Seden i Odense NØ, hvilket blot er 9,5 km fra din adresse i Tarup. Det burde derfor ikke være noget problem for dig, da du ikke skal køre længe før, at din bil kan blive tilset hos en professionel automekaniker. Ved et besøg hos os kan du desuden forvente en sublim service og et resultat, der lever op til dine forventninger. Det skal desuden nævnes, at vi giver 10% i rabat til alle pensionister og studerende, da vi mener, at alle bør have ret til en driftssikker bil, der er i stand til at yde sit optimale.