MENU

Dit lokale autoværksted nær Stige

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


En automekaniker nær Stige, som du kan regne med

S. A. Auto ligger lige i nærheden af dig, der er bosiddende i byen Stige. Vores autoværksted ligger nemlig ikke mere end 11 km fra Stige, og det betyder, at du hurtigt og nemt kan komme et smut forbi os og få serviceret din bil. Vi er nemlig placeret i Seden i Odense NØ, og det kræver derfor blot en kort køretur af dig, for at du kan få din bil tilset hos en dygtig mekaniker. Vi fungerer således som din professionelle automekaniker nær Stige, som du kan regne med, hvorfor du hos os er garanteret, at din bil er i yderst trygge hænder.

Hos os kan du forvente et tilfredsstillende resultat

Ved at anvende S. A. Auto som dit foretrukne værksted nær Stige kan du altid forvente et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine individuelle præferencer, da vi sørger for at have kunden i fokus. Det betyder, at vi lytter til dig og tager udgangspunkt i dine ønsker. Vi har desuden mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi hellere end gerne vil rådgive dig om, hvad vi mener, er den bedste løsning i lige præcis dit tilfælde.

10% rabat til studerende og pensionister

Der findes naturligvis flere værksteder nær Stige, men vi adskiller os fra de andre automekanikere ved, at du hos os kan nyde godt af en lang række fordele som kunde. Først og fremmest benytter vi udelukkende reservedele fra certificerede og autoriserede forhandlere, og vi giver desuden 3 års reklamation på alle bilreparationer. Ydermere tilbyder vi 10% til studerende og pensionister, da vi mener, at alle bør have råd til et grundigt serviceeftersyn eller en bilreparation i høj kvalitet.

Vi har mange års erfaring i branchen

Hos S. A. Auto er vi i stand til at tilbyde vores kunder bosiddende i Stige en lang række kompetencer og services grundet vores mangeårige erfaring i branchen. Det betyder ligeledes, at vi vil kunne være behjælpelige, uanset hvilken type bil du kører i. Det er derfor underordnet for os, om du er ejer af en Hyundai, Audi, VW, Volvo eller Skoda. Ydermere skal det nævnes, at vi lægger stor vægt på at være opdateret med den nyeste teknologi på markedet, og af denne grund tilbyder vi totalløsninger fra A-Z.

Nyd godt af Danmarks mest fleksible åbningstider

I en travl og hektisk hverdag kan det være problematisk at finde tid til et besøg hos det lokale autoværksted. Dette er dog ikke et problem hos os, da vi altid bestræber os på en så kort ventetid som muligt. I mellemtiden er du mere end velkommen i vores kunde- og rygerum, der er beliggende i vores værksted. Vi har desuden Danmarks mest fleksible åbningstider, da vi har åbent i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og herefter fra 17:00 til 22:00. Du vil også kunne få en tid i weekender og på helligdage, da vi på disse tidspunkter har åbent efter aftale, dog med ekstra tillæg på timeprisen.

Professionelt autoværksted 11 km fra Stige

Du behøver ikke at køre mere end 15-20 minutter, før du kan få din bil repareret hos en dygtig automekaniker, da vi som sagt ligger blot 11 km fra dig i Stige. På den måde bliver det langt nemmere at få et besøg hos det lokale værksted til at passe ind i en ellers hektisk dagligdag. Du er som sagt i gode hænder hos os, da du er garanteret en sublim service og et resultat, der lever op til dine ønsker og krav. Du er desuden velkommen i vores autoværksted til en kop kaffe samt en uforpligtende snak om, hvad vil kunne gøre for at forlænge levetiden på din bil mest muligt.

Vi tilbyder en gratis lånebil

Bor du i Stige, er vi hos S. A. Auto uden tvivl det rette autoværksted for dig. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen kan vi tilbyde alt fra hjulskift og bilreparationer til serviceeftersyn og diagnosetest. Vi er desuden de rigtige at tage kontakt til, såfremt du har behov for at sikkert sted at opbevare de hjul, du ikke benytter dig af, eller hvis du skal have undersøgt dit klima- eller airconditionanlæg. Endelig skal det nævnes, at vi naturligvis tilbyder dig en gratis lånebil, såfremt der er tale om en reparation af mere omfattende karakter, så du ikke behøver at være afhængig af offentlig transport.