MENU

Dit lokale autoværksted nær Skibhusene

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


En automekaniker nær Skibhusene, som du kan regne med

Bor du i Skibhusene? I så fald er vi hos S. A. Auto en automekaniker nær dig, som du kan regne med, da vi ligger blot 4,5 km fra Skibhusene. Du kan derfor hurtigt og nemt komme forbi til et serviceeftersyn eller en reparation, da det ikke tager mere end 10 minutter at køre fra Skibhusene til vores værksted. Vi ligger nemlig placeret i Odense NØ i området Seden. Der er mange, der er nødsaget til at køre rigtig langt for et besøg hos et professionelt autoværksted, men det slipper du således for. Du skal være mere end velkommen til at komme et smut forbi vores dygtige mekanikere til en uforpligtende snak om, hvad vi vil kunne gøre for dig – og vi byder naturligvis på en kop god kaffe i samme omgang.

Vi tilbyder totalløsninger fra A-Z

Når du besøger vores værksted i Seden i Odense NØ, er du altid garanteret, at din bil får den bedste behandling. Vi leverer nemlig udelukkende tilfredsstillende resultater, og vi anvender desuden reservedele fra certificerede og autoriserede forhandlere. Det er din garanti for produkter af højeste kvalitet, og vi tilbyder tilmed 3 års reklamation på samtlige reparationer. Der er således mange fordele, du kan nyde godt af som kunde hos os, når du er bosiddende i Skibhusene. Det skal desuden nævnes, at vi altid er opdateret med den nyeste teknologi, hvorfor vi er i stand til at tilbyde vores kunder totalløsninger fra A-Z.

Hos S. A. Auto servicerer vi alle bilmærker

Det særlige ved vores autoværksted nær Skibhusene er, at vi har 20 års erfaring med autoservice. Derfor tilbyder vi en lang række kompetencer, og det gør desuden, at vi kan være behjælpelige med samtlige typer af bilmærker. Det er derfor underordnet for vores mekanikere, hvorvidt du kører i en Toyota, Citroën, Mazda, Seat, Kia, Suzuki, Fiat eller Skoda, da der hverken er den type bil eller problemstilling, de ikke har set før. Er der tale om en mere omfattende reparation, der kræver længere tid, tilbyder vi desuden en lånebil, så du undgår at skulle være afhængig af offentlig transport. Denne service er naturligvis gratis.

Bestil tid i weekender og på helligdage efter aftale

Hos S. A. Auto bestræber vi os på at give dig som kunde en så god oplevelse som muligt, når du besøger vores værksted. Det betyder først og fremmest, at vi er i stand til at tilbyde de mest fordelagtige åbningstider i Danmark, hvorfor du kan bestille tid hos os i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og herefter fra 17:00 til 22:00. Du har tilmed mulighed for at bestille tid i weekender og på helligdage efter aftale, dog med ekstra tillæg på timeprisen. Vi garanterer ydermere en kort ventetid, hvor du blot kan tage plads i vores kunde- og rygerum, imens vi giver din bil den service, den har brug for, for at kunne blive driftssikker igen.

Få repareret eller serviceret din bil inden for få kilometer

Et besøg på det lokale autoværksted kan ofte være utroligt svært at få til at passe ind i kalenderen. Men eftersom du kun har 4,5 km fra din egen bopæl i Skibhusene til vores værksted i Seden, burde dette ikke blive noget problem. Det betyder nemlig, at det tager dig ganske kort tid, fra du sætter dig ind i din bil, til du kan få din bil repareret eller serviceret hos en fagligt dygtig mekaniker. Vi garanterer altid en fantastisk service og et resultat, der lever op til dine forventninger. Alle bør desuden have råd til en reparation hos et professionelt værksted, og netop derfor giver vi 10% i rabat til studerende og pensionister.

Vi har åbent, når de andre har lukket

S. A. Auto er dit lokale autoværksted nær Skibhusene, da vi ikke ligger mere end 4,5 kilometer derfra. Ydermere er vi grundet vores mangeårige erfaring i branchen i stand til at vedligeholde, reparere og servicere din bil uanset model og mærke. Vi har desuden åbent, når de andre værksteder har lukket, hvilket gør, at vi er et fleksibelt autoværksted, hvor du altid vil kunne finde en tid, der passer ind i din travle hverdag. Endelig skal det nævnes, at kunden altid er i højsædet hos os, hvorfor vi altid sørger for at tage udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov.