MENU

Dit lokale autoværksted i Odense

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


En automekaniker nær Odense, som du kan regne med

Bor du i Odense, så ligger S. A. Auto lige i nærheden af dig. Vi ligger nemlig kun et par km fra Odense centrum, hvorfor du nemt og hurtigt kan komme hertil og få repareret din bil. S. A. Auto ligger i Seden placeret i Odense NØ, som ikke ligger særligt langt fra Odense, og du behøver således ikke at skulle køre i flere timer, før din bil kan blive ordnet hos et professionelt autoværksted. Hos os kan du vide dig sikker på, at din bil altid vil være i gode hænder, da vi udelukkende leverer tilfredsstillende resultater til vores kunder. Herudover anvender vi reservedele fra autoriserede og certificerede forhandlere, og vi giver desuden 3 års reklamation på samtlige reparationer. Kom forbi vores værksted, hvor du altid er velkommen til en kop kaffe og en snak om, hvad vi vil kunne gøre for dig og din bil. I S. A. Auto har du en kompetent automekaniker nær Odense, som du kan regne med. 

Vi tilbyder en lang række kompetencer inden for bilreparation

Eftersom vi har 20 års erfaring i branchen, tilbyder vi vores kunder fra Odense en lang række kompetencer inden for bilreparation, og vi servicerer desuden alle bilmærker. Af denne årsag er det fuldstændig underordnet, om du kører i en VW, Ford, Volvo, Toyota, Opel, Hyundai, Citroën eller Audi. Du er hos os desuden garanteret en kort ventetid, og du kan blot tage plads i vores kunde- og rygerum, imens vi reparerer din bil. Det skal ydermere nævnes, at vi har landets bedste åbningstider, hvorfor du kan komme forbi os i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og efterfølgende fra 17:00 til 22:00. I weekender og på helligdage har vi åbent efter aftale, dog med ekstra tillæg på timeprisen.

Sublim service samt et tilfredsstillende resultat ved hvert besøg

Vi er udmærket klar over, hvor svært det kan være at få et værkstedsbesøg til at passe ind i en travl hverdag, men med blot 8 km fra Odense til vores værksted i Seden i Odense NØ skal du ikke køre særligt langt, før du kan få din bil serviceret hos en kompetent automekaniker. Hos os kan du således altid forvente en sublim service samt et resultat, der lever op til dine forventninger og krav. Det skal desuden nævnes, at vi mener, at alle skal kunne have råd til et besøg hos en dygtig automekaniker, hvorfor vi giver 10% rabat til studerende og pensionister.

Hos S. A. Auto har vi altid kunden i fokus

Der ligger ganske rigtigt flere autoværksteder i Odense, men hos S. A. Auto adskiller vi os ved at have kunden i fokus. Ydermere lægger vi stor vægt på altid at være opdateret med de nyeste teknologier, så vi har mulighed for at tilbyde dig som kunde en totalløsning, der lever op til dine krav. Vi er således de rette at gå til, hvad end du har brug for hjælp til hjulskift, serviceeftersyn, bilreparationer, diagnosetest, hjulopbevaring eller airconditionservice. Det skal desuden nævnes, at vi tilbyder en gratis lånebil, såfremt der bliver brug for det.

Nyd godt af de mange fordele som kunde hos os

Du får som kunde hos os – uanset om du er fra Odense eller en anden del af landet – en lang række fordele her hos S. A. Auto. Vi anvender blandt ande FTZ-reservedele, hvilket er din garanti for høj kvalitet, og herudover får du 3 års garanti på alle vores reservedele. På den måde kan du vide dig sikker på, at du er i trygge hænder, når du besøger vores autoværksted. Udover at anvende reservedele af højeste kvalitet benytter vi også kvalitetsolie, hvis din bil trænger til oliepåfyldning. Endelig skal det nævnes, at vi grundet vores mangeårige erfaring vil kunne være behjælpelige med hvilket som helst problem, du måtte stå over for.

S. A. Auto – Dit lokale værksted i Odense

Hos S. A. Auto er vi dit lokale værksted i Odense. På trods af dette har vi dog kunder fra hele Danmark, hvilket især skyldes vores fordelagtige åbningstider og sublime service. Med jævnlige besøg hos os kan du være med til at forebygge eventuelle skader og slitager på din bil og dermed forlænge dens levetid markant. Uanset hvad du har brug for hjælp til, garanterer vi bilservice nær dig i Odense til højeste kvalitet.