MENU

Dit lokale autoværksted nær Næsby

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær Næsby med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


Automekaniker nær Næsby du kan regne med

Bor du i Næsby? I så fald er S. A. Auto din lokale automekaniker, du kan regne med. Vores værksted ligger nemlig lige i nærheden af Næsby, da vi har adresse i Seden i Odense NØ, hvilket ikke er mere end 7,5 km fra dig. Det vil sige, at du på blot 12 minutter vil kunne komme til et professionelt autoværksted for at få repareret eller serviceret din bil. Vi leverer desuden kun tilfredsstillende resultater, og netop derfor er du garanteret, at din bil er i gode hænder, når den er hos os. Du skal være mere end velkommen til at komme forbi vores adresse i Seden til en kop god kaffe samt en uforpligtende snak om, hvordan vi vil kunne hjælpe dig og din bil.

Nyd godt af en lang række kundefordele

Som kunde hos S. A. Auto kan du nyde godt af en lang række fordele. Vi anvender først og fremmest kun FTZ reservedele fra autoriserede og certificerede forhandlere, og vi giver tilmed 3 års reklamation på alle vores bilreparationer. Herudover tilbyder vi en gratis lånebil, såfremt det ønskes, og vi har desuden 20 års erfaring i branchen, hvorfor vi vil kunne være behjælpelige med alle typer af opgaver. Der er derfor ikke den problemstilling, vi ikke har set før, når det kommer til autoservice, og derfor vil vi ligeledes kunne agere som din professionelle sparringspartner, hvis du har spørgsmål til din bil og dens driftssikkerhed.

Vi lægger vægt på at være opdateret med den nyeste teknologi

Da vi har 20 års erfaring i branchen, kan vi tilbyde dig i Næsby mange forskellige kompetencer, når det kommer til bilservice, og vi lægger stor vægt på at være opdateret med den nyeste teknologi. Ydermere kan vi hos S. A. Auto servicere alle bilmærker, hvorfor det er underordnet for vores automekanikere, om du kører i en Audi, Hyundai, Opel, Citroen, Volvo, VW eller Ford. Du har tilmed rig mulighed for at finde en tid til et værkstedsbesøg, der passer ind i din kalender, eftersom vi har Danmarks mest fordelagtige åbningstider. Kom forbi os på hverdage fra 8:00 til 14:00 og fra 17:00 til 22:00. Vi har åbent efter aftale i weekender og på helligdage, dog med ekstra tillæg på timeprisen.

Professionelt autoværksted 7,5 kilometer fra din adresse

Vi ved godt, at det kan være yderst problematisk at få et besøg hos det lokale værksted til at passe ind i en travl og hektisk hverdag. Derfor bestræber vi os altid efter en så kort ventetid som muligt, og i mellemtiden er du velkommen til at tage plads i vores bekvemmelige kunde- og rygerum. Herudover har du blot 7,5 km fra Næsby til vores værksted i Seden i Odense NØ, hvorfor du ikke behøver at køre ret langt før, at du kan få din bil serviceret og repareret hos en professionel mekaniker. Grundet vores mangeårige erfaring kan du forvente en sublim service og et resultat, der lever op til dine krav og ønsker. Vi giver desuden 10% rabat til studerende og pensionister, da vi mener, at alle bør have råd til en driftssikker bil.

Forlæng din bils levetid med et serviceeftersyn hos S. A. Auto

Med regelmæssige serviceeftersyn hos S. A. Auto nær Næsby kan du være med til at forlænge levetiden på din bil markant. Vi sørger nemlig for at forebygge, at din bil pludselig skulle gå i stykker på grund af slitage, og derfor er det en god idé at bestille tid til serviceeftersyn hos én af vores mange dygtige mekanikere. Det skal desuden nævnes, at vi tilbyder tre forskellige servicepakker, så du selv kan bestemme, hvilken prisklasse du ønsker. Dog garanterer vi uanset hvad en bilservice i høj kvalitet.

Vi tilbyder en gratis lånebil imens, at vi reparerer din bil

Vi er dit lokale autoværksted nær Næsby, hvad end du har behov for hjælp til bilreparationer, serviceeftersyn, diagnosetest eller airconditionservice. Vi kan ydermere være behjælpelige med hjulskift, og vi opbevarer også dine hjul sikkert og trygt, såfremt der er behov for det. Hos S. A. Auto ved vi desuden, hvor besværligt det er at skulle få en hverdag til at fungere uden en bil, hvorfor vi naturligvis tilbyder en gratis lånebil til alle vores kunder. På den måde slipper du for at skulle være afhængig af bus eller tog, mens din bil er på værksted.