MENU

Dit lokale autoværksted nær Munkebo

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær Munkebo med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


En automekaniker nær Munkebo, som du kan regne med

Er du bosiddende i Munkebo, og er du på udkig efter et autoværksted i nærheden, som du tilmed kan regne med, er S. A. Auto uden tvivl det rette valg. Vores værksted ligger ikke mere end 9,5 km fra Munkebo, og det vil sige, at du hurtigt og nemt kan komme forbi til enten en reparation, udskiftning, et eftersyn eller anden form for autoservice. Vi er placeret i Odense NØ i området Seden, og du behøver derfor ikke at køre mere end 10-15 minutter, før du kan få din bil serviceret hos vores team bestående af kompetente mekanikere.

Hos os er din bil i trygge hænder

Din bil er altid i trygge hænder hos os, eftersom vi kun leverer tilfredsstillende resultater til vores kunder. Ydermere benytter vi os udelukkende af reservedele fra certificerede og autoriserede forhandlere, og vi giver tilmed 3 års reklamation på alle bilreparationer. Som kunde hos S. A. Auto kan du således nyde godt af en lang række fordele, og netop derfor er vi manges foretrukne valg, når det kommer til et autoværksted nær Munkebo. Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak om, hvad vi vil kunne gøre for dig og din bil.

Vores medarbejdere tilbyder professionel rådgivning

Hos S. A. Auto tilbyder vi vores kunder fra Munkebo en lang række kompetencer, når det gælder autoservice, da vi har 20 års erfaring i branchen. Det betyder, at du er garanteret en sublim service hos samtlige af vores medarbejdere, som desuden kan tilbyde dig professionel rådgivning. Herudover lægger vi stort vægt på at være opdateret med den nyeste teknologi på markedet, og du er derfor garanteret den bedste løsning hver gang. Vi servicerer ydermere samtlige bilmærker, hvorfor det er underordnet for os, om du kører i en Jeep, Toyota, Smart, Opel, Nissan eller Hyundai.

Vi giver en så kort ventetid som muligt

Et værkstedsbesøg kan ofte være rimeligt ubelejligt i en hektisk hverdag med mange gøremål, og netop af denne årsag bestræber vi os på at give dig en så kort ventetid som muligt. I mellemtiden kan du vælge at benytte dig af vores kunde- og rygerum, som ligger i værkstedet, imens vi gør din bil driftssikker igen. Her kan du i rolige omgivelser besvare e-mails og opkald eller bare slappe af. Vi har tilmed Danmarks bedste åbningstider, hvilket betyder, at du kan komme forbi vores værksted i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og efterfølgende fra 17:00 til 22:00. I weekender og på helligdage åbner vi værkstedet for vores kunder efter aftale, dog med ekstra tillæg på timeprisen.

Værksted bestående af kompetente automekanikere

Der er mange, der er nødsaget til at køre mange kilometer for at kunne få deres bil serviceret eller repareret på et professionelt værksted. Det er ikke nødvendigt for dig, der er bosiddende i Munkebo, da byen blot ligger 9,5 km væk fra os. På den måde bør det desuden ikke være så vanskeligt at få et værkstedsbesøg til at passe ind i kalenderen. Du kan ydermere forvente en fantastisk service, da vores team udelukkende består af kompetente automekanikere. Det skal tilmed nævnes, at vi er af den opfattelse, at alle og enhver bør have adgang til et professionelt værksted, hvorfor vi giver 10% rabat til pensionister og studerende.

Hos S. A. Auto har vi kunden for øje

Der er naturligvis andre værksteder i Odense, men vi adskiller os fra disse ved altid at have kunden for øje. Det betyder, at vi lytter til dig og tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker. Herudover giver vi garanti for vores veludførte reparationer og god service. S. A. Auto er således dit personlige værksted nær Munkebo, og vi er de helt rette at tage kontakt til, hvad end du har brug for hjælp til serviceeftersyn, bilreparationer, hjulskift eller hjulopbevaring. Herudover tilbyder vi blandt andet også diagnosetests og airconditionservice.

Fokus på kundeservice og kvalitet

Det særlige ved S. A. Auto er de mange fordele, vi tilbyder vores kunder i hele landet, og hvordan vi lægger fokus på kundeservice og kvalitet. Det skal desuden nævnes, at vi anvender FTZ-reservedele, uanset hvilken opgave vi skal udføre, og derudover tilbyder vi vores kunder en lånebil ved reparation af din egen bil. Du slipper på den måde for at skulle være afhængig af offentlig transport, og denne service er naturligvis gratis.