MENU

Dit lokale autoværksted nær Marslev

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær Marslev med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

-10% på timeprisen

-10% på timeprisen

til studerende og pensionister

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


Er du bosat i byen Marslev, så ligger autoværkstedet S. A. Auto ganske tæt på dig. Vi er nemlig placeret blot 7,5 km fra Marslev, hvorfor du på ingen tid kan komme hertil og få repareret din bil, uanset hvad den pågældende arbejdsopgave er. Vores autoværksted ligger i Seden placeret i Odense NØ på adressen Seden Strandgyde 3, som ikke er ret langt væk fra Marslev. Det betyder, at du slipper for at skulle bruge adskillige timer i din bil, før du kan få den serviceret hos et ordentligt autoværksted med kompetente mekanikere.

Hos S. A. Auto er din bil altid i trygge hænder

Hos S. A. Auto er du garanteret, at din bil altid vil være i trygge hænder, eftersom vi kun leverer tilfredsstillende resultater til dig som kunde, der lever op til dine ønsker og krav. Ydermere anvender vi udelukkende reservedele i høj kvalitet fra certificerede og autoriserede forhandlere og giver desuden 3 års reklamation på alle reparationer. Du skal være mere end velkommen til at komme et smut forbi vores autoværksted til en kop god kaffe og en uforpligtende snak om, hvad vi vil kunne gøre for din bil. Du kan således vide dig sikker på, at vi er en yderst professionel automekaniker nær Marslev, som du kan stole på.  

Autoværksted med 20 års erfaring tæt på dig

Vi adskiller os fra andre autoværksteder nær Marselv og omegn ved, at vi har 20 års erfaring i branchen. Det vil sige, at vi tilbyder vores kunder en lang række kompetencer og services, når det kommer til bilreparation. Samtidig har vores mangeårige erfaring den betydning, at vi kan være behjælpelige uanset bilmærke og type. Det er derfor ligegyldigt for os, om du kører i en Toyota, Opel, Hyundai, Peugeot, Citroën, BMW, Mercedes eller Audi. Vi bestræber os desuden altid på at give dig en så kort ventetid som muligt, da vi udmærket er klar over, hvor besværligt det er at skulle undvære sin bil til daglig.

Tag plads i vores kunderum, mens vi ordner din bil

Vi ønsker at gøre et kundebesøg hos os så fleksibelt og behageligt som muligt. Derfor har vi indrettet et hyggeligt kunde- og rygerum i vores værksted, hvor du blot kan tage plads, imens vi ordner din bil. Der er således rig mulighed for at foretage opkald eller besvare e-mails i stille omgivelser, selvom du har din bil på værksted hos os. Det skal desuden nævnes, at vi har Danmarks mest fordelagtige åbningstider, hvilket vil sige, at vi har åbent i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og efterfølgende fra 17:00 til 22:00. På den måde er du garanteret at kunne finde et tidspunkt, der passer ind i din dagligdag. Du kan ligeledes besøge os i weekender og på helligdage, hvor vi har åbent efter aftale. Det skal dog nævnes, at vi her tager ekstra tillæg på timeprisen.10% rabat til pensionister og studerende

Det kan for mange danskere være problematisk at få et besøg på værkstedet til at passe ind i en hektisk dagligdag, men eftersom Marslev blot er 7,5 km fra vores værksted i Seden, kræver det ikke mere end 15 minutter i bil, før du kan være hos os. Et værkstedsbesøg hos S. A. Auto er derfor ikke så besværligt, når man bor i Marslev, og vi garanterer ydermere en fantastisk service og et resultat, der lever op til dine ønsker. Vi mener desuden, at alle og enhver bør have ret til at få deres bil synet eller repareret hos en professionel og kompetent mekaniker, og vi giver derfor 10% i rabat til pensionister og studerende.

Vi tilbyder en lang række services

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen tilbyder vi forskellige services. Vi er derfor de rette at gå til, hvis du er bosiddende i Marslev og har behov for hjælp til enten diagnosetest, hjulopbevaring, hjulskift, serviceeftersyn, bilreparationer eller airconditionservice. Vi stiller desuden en gratis lånebil til din rådighed, såfremt det ønskes. Hos S. A. Auto opnår du altså som kunde en lang række fordele, og derudover er du hos os garanteret en kompetent og venlig kundeservice samt reservedele i høj kvalitet. Endelig skal det nævnes, at vores største prioritet naturligvis er dig som kunde, hvorfor vi altid sørger for at lytte til dig og dine ønsker.