MENU

Dit lokale autoværksted nær Bullerup

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister på arb. løn.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


En automekaniker nær Bullerup, som du kan regne med

Bor du i Bullerup, og er du på udkig efter et professionelt autoværksted nær dig? I så fald er vi hos S. A. Auto uden tvivl det rette valg. Vores værksted ligger blot 3 km fra dig i Bullerup, og det betyder, at du på ingen tid vil kunne komme forbi vores værksted til en bilreparation eller andet. S. A. Auto er placeret i området Seden i Odense NØ, og du behøver således ikke at køre ret langt, før du kan få din bil serviceret og synet hos et dygtigt autoværksted. Det betyder, at du hos os ved, at din bil er i gode hænder, og du kan således forvente et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine individuelle ønsker. Hos S. A. Auto er vi en professionel automekaniker nær Bullerup, som du kan regne med.

Vi benytter kun reservedele fra autoriserede forhandlere

Vi er naturligvis ikke den eneste automekaniker beliggende tæt på dig i Bullerup. Til gengæld adskiller vi os fra de andre værksteder i nærheden ved, at du hos os kan nyde godt af en lang række kundefordele. Vi anvender blandt andet kun reservedele fra autoriserede og certificerede forhandlere, og herudover giver vi alle vores kunder 3 års reklamation på samtlige reparationer. Vi har desuden indrettet et kunde- og rygerum i vores værksted, så du har et sted at besvare e-mails eller opkald, imens du får din bil ordnet hos os. Du skal være mere end velkommen til at komme forbi vores værksted til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi vil kunne servicere din bil bedst muligt.

20 års erfaring med autoservice

Vi adskiller os desuden fra andre autoværksteder nær Bullerup ved, at vi har 20 års erfaring med autoservice. Det betyder, at vi tilbyder en lang række kompetencer inden for bilreparation, og herudover gør det, at vi er i stand til at servicere alle bilmærker. Hvad end du kører i Opel, Citroën, Audi, Mercedes, Ford, Renault eller Skoda, vil vi derfor med garanti kunne være behjælpelige. Der er nemlig hverken den type bil eller den problemstilling, vi ikke har set eller arbejdet med tidligere.

S. A. Auto tilbyder landets bedste åbningstider

Hos S. A. Auto respekterer vi fuldkomment, at danskere i dag har en hektisk og travl hverdag med mange gøremål. Det betyder, at vi bestræber os på en så kort ventetid som muligt, uanset hvilken type arbejdsopgave vi skal udføre. Herudover ønsker vi at gøre et værkstedsbesøg hos os så fleksibelt og overkommeligt som muligt, og af denne årsag tilbyder vi Danmarks bedste åbningstider. Besøg os i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og herefter fra 17:00 til 22:00. Du kan tilmed bestille en tid hos os i weekender og på helligdage. Dog skal det nævnes, at vi her tager ekstra tillæg på timeprisen.

Et autoværksted inden for 3 kilometer

Eftersom vores værksted ikke ligger mere end 3 km fra dig i Bullerup, er det pludselig nemt at få et værkstedsbesøg til at passe ind i kalenderen. Du skal nemlig ikke køre mere end et par minutter, før du kan få din bil synet eller serviceret hos os. Ydermere skal det nævnes, at du hos S. A. Auto altid kan forvente en fantastisk service samt et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine krav. Derudover er vi af den opfattelse, at alle og enhver skal kunne have råd til at få deres bil vedligeholdt hos en professionel mekaniker, hvorfor vi tilbyder 10% rabat til pensionister og studerende.

Vi er opdateret med de nyeste teknologier

Søger du et autoværksted nær dig i Bullerup, der vil kunne være behjælpelig med en lang række services inden for bilreparation, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi kan tilbyde dig totalløsninger på alle bilmærker, og herudover lægger vi stor vægt på, at vi altid er opdateret med de nyeste teknologier. Du er derfor garanteret en løsning af høj kvalitet, der vil kunne holde de næste mange år. Ydermere tilbyder vi dig en gratis lånebil, såfremt det ønskes. Vi er udmærket klar over, hvor afhængig man er af sin bil hver eneste dag, og derfor kan du låne en god bil hos os, imens vi ordner din egen.