MENU

Dit lokale autoværksted nær Andreup

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


Automekaniker nær Anderup – åbent når de andre har lukket

Har du bopæl i Anderup, så ligger vi hos S. A. Auto lige i nærheden af dig. Vores værksted ligger nemlig blot 8 km fra Anderup, og du kan derfor hurtigt og nemt komme forbi til en bilreparation eller anden form for autoservice. Vi har adresse i Seden, der ligger i Odense NØ, og det ligger derfor ikke ret langt fra dig i Anderup. Har du behov for hjælp fra en professionel automekaniker, skal du således ikke køre mere end 15 minutter før, at det kan lade sig gøre. Alle vores mekanikere har desuden mange års erfaring i branchen, hvorfor du kan vide dig fuldstændig sikker på, at din bil vil være i trygge hænder hos os. S. A. Auto er således din professionelle automekaniker nær Anderup, som du kan regne med.

Vi benytter reservedele fra certificerede og autoriserede forhandlere

Vi er selvfølgelig ikke det eneste værksted nær Anderup på Fyn, men hos os er du garanteret et tilfredsstillende resultat ved hvert eneste besøg. Det skal desuden nævnes, at vi udelukkende anvender FTZ-reservedele fra certificererede og autoriserede forhandlere, og at vi tilmed giver tre års reklamation på alle vores reparationer. Du skal være mere end velkommen til at komme forbi vores autoværksted til en god kop kaffe samt en uforpligtende snak om, hvordan vi vil kunne få din bil til at yde sit optimale igen.

Bilservice og bilreparation uanset model og mærke

Hos S. A. Auto har vi mange års erfaring med autoservice, og derfor tilbyder vi en lang række kompetencer inden for dette felt. Det betyder tilmed, at vi servicerer samtlige bilmærker og typer. Af denne grund er det fuldstændig underordnet for vores medarbejdere, om du kører i en Audi, Citroen, Opel, Hyundai, Volvo, Toyota, VW eller Ford til dagligt. Vi garanterer ydermere en kort ventetid, hvor du kan vælge at slappe af i vores behagelige kunde- og rygerum imens, at vi ordner din bil. De mest fordelagtige åbningstider i landet finder du desuden hos os, hvorfor du kan besøge vores værksted i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og herefter fra 17:00 til 22:00. I weekender og på helligdage åbner vi efter aftale med dig, dog med ekstra tillæg på timeprisen.

Sublim service samt et tilfredsstillende resultat

Vi ved udmærket godt, at det kan være meget svært at få et besøg hos det lokale autoværksted til at passe ind i de mange planer, man har hver eneste dag. Vores værksted er dog placeret blot 8 km fra din adresse i Anderup, og det bør derfor ikke være noget problem for dig. Hos os kan du desuden forvente en sublim service og et resultat, der med garanti lever op til dine krav og ønsker. Hos S. A. Auto er vi ydermere af den opfattelse, at alle bør have ret til en driftssikker bil, der kan yde sit bedste, hvorfor pensionister og studerende kan få 10% i rabat hos os.

Vi har åbent, når andre værksteder har lukket

Hos S. A. Auto har vi altså åbent, når de andre lukket, og herudover reparerer og servicerer vi din bil uanset model og mærke. Vi er derfor de rette at tage kontakt til, hvad end du har behov for hjælp til serviceeftersyn, bilreparationer eller hjulskift. Herudover tilbyder vi grundige og professionelle diagnosetests af alle bilmærker, så du kan øge dine chancer for, at din bil bliver godkendt til næste syn. Ydermere skal det nævnes, at vi også kan være behjælpelige med hjulskift samt sikker opbevaring af dæk, og at vi tilbyder dig en lånebil, såfremt det ønskes. Denne service er naturligvis gratis.

Hos S. A. Auto har vi kunden i højsæde

Der er mange årsager til, hvorfor vi hos S. A. Auto bør være dit foretrukne autoværksted nær Anderup. Vi lægger blandt andet vægt på at give dig som kunde en lang række fordele, da vi altid har kunden i højsæde, og herudover har vi fokus på kundeservice og kvalitet. Det er således din garanti for veludførte reparationer og sublim service. Herudover har vi adresse blot 8 km fra din bopæl i Anderup, hvorfor du inden for ganske kort tid kan få din bil serviceret eller repareret hos en professionel automekaniker med mange års erfaring.