MENU

Dit lokale autoværksted nær Agedrup

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


En automekaniker nær Agedrup, som du kan regne med

Er du bosiddende i Agedrup? I så fald er vi hos S. A. Auto det helt rette autoværksted for dig, da vi ligger blot 4,5 km fra Agedrup. Det vil sige, at du ikke skal køre mere end 5-10 minutter, før du kan komme forbi os til en bilreparation. Vores værksted er beliggende i Seden i den nordøstlige del af Odense, og eftersom det ikke er mere end 4,5 km fra Agedrup, er du garanteret at kunne få din bil serviceret hos et professionelt værksted inden for ganske kort tid. Vi har desuden mange års erfaring i branchen, hvorfor din bil til hver en tid vil være i trygge hænder hos os. Vi leverer således tilfredsstillende resultater til vores kunder gang på gang.

Få 3 års reklamation på alle bilreparationer

Hos S. A. Auto ønsker vi at give vores kunder det bedste af det bedste, hvorfor vi udelukkende benytter os af reservedele fra certificerede og autoriserede forhandlere. Det er din garanti for produkter af højeste kvalitet, og det skal desuden nævnes, at vi giver 3 års reklamation på alle de reparationer, vi udfører i vores værksted. Vi er således en faglig dygtig automekaniker nær dig i Agedrup, hvorfor det altid er nemt og hurtigt for dig at få din bil repareret eller synet. Du skal være velkommen til at komme et smut forbi vores værksted til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi vil kunne være behjælpelige for dig og din bil.

Vi kan være behjælpelige med alle bilmærker

Som allerede nævnt har vi mange års erfaring inden for autoservice, og af denne årsag kan vi tilbyde dig som kunde forskellige kompetencer og services. Denne erfaring gør desuden, at vi vil kunne være behjælpelige uanset biltype og mærke. Derfor er det fuldstændig ligegyldigt for os, om du er ejer af en Smart, Kia, Mazda, Skoda, Renault, Ford eller BMW. Ydermere går vi altid efter at give dig en så kort ventetid, som vi kan, så du ikke behøver at vente unødigt længe på, at din bil bliver ordnet hos os.

Tag plads i vores kunderum, imens vi servicerer din bil

I vores værksted har vi valgt at indrette et kunde- og rygerum, hvor du skal være mere end velkommen til at tage plads, imens vi sørger for, at din bil bliver gjort klar til vejene igen. På den måde har vi gjort det så hyggeligt og behageligt som muligt at få bilen på værksted. Vi adskiller os desuden fra andre autoværksteder nær Agedrup ved, at vi har de mest fordelagtige åbningstider i landet. Det betyder, at vi har åbent i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og herefter fra 17:00 til 22:00. Du vil derfor med garanti kunne finde en tid, der passer ind i din hverdag, uanset hvor travl den måtte være. I weekender og på helligdage har du også mulighed for at bestille en tid efter aftale – dog med ekstra tillæg på timeprisen.

S. A. Auto er dit lokale værksted i Agedrup

Eftersom vi er beliggende blot 4,5 km fra dig i Agedrup, bliver det nemt for dig at få et besøg på værkstedet til at passe ind i din dagligdag, og vi fungerer derfor som dit lokale autoværksted. Hos os er du desuden garanteret en sublim service, eftersom vores team udelukkende består af professionelle og yderst kompetente automekanikere. Du får derfor et tilfredsstillende resultat hver gang, som med garanti lever op til lige netop dine individuelle ønsker og krav.

Nyd godt af de mange kundefordele

Det særlige ved vores værksted nær Agedrup er, at du hos os er garanteret en lang række fordele som kunde. Vi anvender blandt andet FTZ-reservedele, og vi tilbyder ydermere en gratis lånebil ved reparation af din bil. Det skal desuden nævnes, at vi giver 10% i rabat til både pensionister og studerende, eftersom vi mener, at alle skal have råd til en driftssikker bil. Udover de mange fordele, som du kan nyde godt af, får du hos os mulighed for masser af sparring og rådgivning, såfremt du skulle have nogle spørgsmål til din bil. Vi er derfor det rette værksted for dig, der ønsker en lang række fordele, en fantastisk kundeservice og kvalitet.