MENU

Dit lokale autoværksted nær Åsum

S. A. Auto - Åbent når de andre har lukket.

Find værkstedet Se reparationer
Byens bedste åbningstider
Alle hverdage kl. 8 til 14 og kl. 17 til 22
Weekend og helligdage: Efter aftale
Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Reparation, service, pleje & vedligeholdelse.

Uanset din bils mærke og model, så er vi altid klar til reparation, service og pleje.

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Serviceeftersyn med et stempel i bilbogen

Ved hvert service får du altid et autoriseret stempel i din servicebogen.

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook

Kunderne elsker os! Se hvad kunderne siger på Trustpilot, Google og Facebook.


Dit lokale værksted nær Åsum (og omegn) med fordele

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som
kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.

3 års reklamation

3 års reklamation

på alle reservedele

Gratis lånebil

Gratis lånebil

ved reparation af din bil.

FTZ reservedele

FTZ reservedele

Garanti på kvaliteten.

Kort ventetid

Kort ventetid

Benyt kunderummet i mens.

Rygerum

Rygerum

Fri benyttelse af rygerum.

Elf olie

Elf olie

Stærk motorolie fra Elf

+20 års erfaring

+20 års erfaring

Reparation af alle mærker.

10% rabat

10% rabat

til studerende og pensionister.

Autoværksted med faglærte mekanikere

Vi tilbyder flere fordele til vores kunder – blandt disse, gratis ubetinget støvsugning af bilen, som kunderne kan tage i brug når du kører forbi værkstedet.


Er du bosiddende i byen Åsum på Fyn, ligger autoværkstedet S. A. Auto lige i nærheden af din adresse. Vores værksted ligger nemlig i Seden placeret i Odense NØ, hvilket blot er 4 km fra Åsum, hvorfor du hurtigt og nemt kan få din bil tilset og serviceret hos os. Der er mange, der er nødsaget til at skulle køre meget langt for, at deres bil kan blive repareret hos et kompetent og faglig dygtigt autoværksted, men det behøver du således ikke, når du har adresse i Åsum. Hos os vil din bil til hver en tid være i trygge hænder, eftersom vi udelukkende leverer tilfredsstillende resultater, og S. A. Auto er således en professionel automekaniker nær dig i Åsum, du kan regne med.

Kom forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak

Da vi ikke ligger mere end 4 km fra dig i Åsum, skal du blot køre et par minutter før, at du er ved vores værksted, hvor du skal være mere end velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at tilbyde den rette rådgivning angående service af biler, hvorfor vi med garanti vil kunne finde frem til en løsning, der forlænger levetiden på din bil. Det skal desuden nævnes, at vi udelukkende benytter os af reservedele fra autoriserede og certificerede forhandlere, og vi giver tilmed tre års reklamation på samtlige reparationer.  

Vi tilbyder totalløsninger på alle bilmærker

Da vi – som allerede nævnt – har mange års erfaring, når det kommer til autoservice, tilbyder vi vores kunder fra Åsum en lang række kompetencer inden for området. Vi er desuden i stand til at tilbyde totalløsninger fra a-z på alle bilmærker og typer, hvorfor vi kan være behjælpelige, hvad end du kører i en Mercedes, BMW, VW, Volvo, Ford, Renault, Skoda eller Fiat. Det skal tilmed nævnes, at vi altid anvender den nyeste teknologi på området uanset, hvilken arbejdsopgave vi står over for, hvilket er din garanti for et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet.

Hos S. A. Auto har vi landets bedste åbningstider

S. A. Auto er naturligvis ikke det eneste autoværksted nær Åsum på Fyn. Til gengæld er vi et yderst fleksibelt autoværksted, der ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at finde tid til et besøg hos den lokale mekaniker. Derfor bestræber vi os efter at give dig en kort ventetid, og du kan blot tage plads i vores kunde- og rygerum imens, at vi ordner din bil. Herudover har vi uden tvivl Danmarks bedste åbningstider, og det betyder, at du kan besøge vores værksted i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og herefter fra 17:00 til 22:00. I weekender og på helligdage holder vi åbent efter aftale med dig, dog med ekstra tillæg på timeprisen.

Enestående service kun 4 km fra Åsum

Ikke nok med at vi er et yderst fleksibelt værksted med fordelagtige åbningstider samt en kort ventetid, ligger vi som sagt heller ikke mere end 4 km fra dig i Åsum, hvorfor det ikke burde tage dig mere end et par minutter før, at du er på vores adresse. Derfor burde det ikke blive noget problem at finde tid til at komme et smut forbi vores værksted. Ved et besøg hos S. A. Auto kan du desuden forvente en enestående service og et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi mener ydermere, at alle bør have råd til at kunne besøge en professionel automekaniker, hvorfor vi giver 10% i rabat til pensionister og studerende.

Vi tilbyder veludførte reparationer og mange kundefordele

Hos S. A. Auto bestræber vi os altid efter at tilbyde dig som kunde veludførte reparationer og god service. Du kan desuden nyde godt af en lang række forskellige fordele såsom, at vi tilbyder en gratis lånebil ved reparation, så du slipper for at skulle være afhængig af offentlig transport, mens din bil er på værksted. Ydermere er du hos os garanteret produkter af højeste kvalitet, eftersom vi anvender FTZ reservedele og kvalitetsolie. Kom forbi vores værksted, hvad end du har behov for hjælp til hjulskift, bilreparation, diagnosetest eller noget helt fjerde. Vi har desuden tre forskellige servicepakker at vælge imellem, når det kommer til vores serviceeftersyn, der med sikkerhed vil kunne forlænge din bils levetid.