MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Viskerblade og viskermotor

Udskiftning af viskerblade

Ring/skriv og få et tilbud

Oplever du problemer med viskerblade eller viskermotor? Hos S. A. Auto hjælper vi med at udskifte viskermotor og nedslidte viskerblade, hvis det er nødvendigt. Dette er nemlig afgørende for din egen samt andres sikkerhed i trafikken, da du ellers ikke vil kunne se ordentligt ud af ruderne.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Slidte viskerblade bør udskiftes med det samme

  Der er mange årsager til, hvorfor defekte og slidte viskerblade bør udskiftes med det samme. Det kan blandt andet være årsagen til, hvorfor din bil ikke går igennem syn, og herudover ridser det forruden og påvirker dit udsyn. Af disse grunde anbefaler vi, at du får dine viskerblade tjekket minimum én gang årligt. Ligeledes kan bilens viskermotor blive slidt, og denne er naturligvis afgørende for, hvordan bladene virker. Hos S. A. Auto har vi 20 års erfaring i branchen, hvorfor vi tilbyder vores kunder en lang række kompetencer, og vi har blandt andet den nødvendige viden om viskerblade og viskermotor. Vi er derfor de helt rette at gå til, såfremt du oplever problemer med viskersystemet i din bil. 

  Vi hjælper med reparation og udskiftning af viskersystemet

  Har du således brug for hjælp til reparation eller udskiftning af viskersystemet, eller skal du bare have udskiftet dine viskerblade, kan vi hos S. A. Auto hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi lægger vægt på at være opdateret med de nyeste teknologier, hvorfor du er garanteret en totalløsning af høj kvalitet uanset bilmærke. Det vil sige, at det er underordnet, hvorvidt du kører Skoda, Fiat, Renault, Volvo, Ford, Mercedes eller Audi, og herudover skal det nævnes, at vi giver 3 års garanti på alle reservedele. Kom forbi vores værksted og vent i vores kunde- og rygerum, imens vi servicerer din bil. Hos os er du garanteret en sublim service og et resultat, der med garanti lever op til dine forventninger og krav.