MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Undervognsbehandling

Professionel behandling af undervognen på din bil.

Ring/skriv og få et tilbud

Der er ingen tvivl om, at det danske vejr kan være rigtig hårdt ved bilerne, og i sidste ende får det bilen til at ruste. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at rustbeskytte din bils undervogn, og det kan vi være behjælpelige med her hos S. A. Auto.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Få en grundig og professional behandling af din bils undervogn

  Hos S. A. Auto tilbyder vi en grundig og professionel undervognsbehandling, så du kan beskytte din bil bedst muligt mod rust. En sådan behandling kan altid anbefales, eftersom biler langt fra er beskyttet mod det danske vejr, der er kendetegnet ved en høj luftfugtighed og skiftende temperaturer. Det vil sige, at både hulrum, karosseri og undervogn fortættes med fugt, og det resulterer i sidste ende i, at bilen begynder at ruste. Derfor bør du rustbeskytte din bil, og det gælder også for helt nye biler. Du bør desuden være opmærksom på, at du med en grundig undervognsbehandling kan være med til at forlænge levetiden på din bil markant, og det kan du særligt, hvis du sørger for at beskytte din bil mod rust så tidligt som muligt. Det forholder sig nemlig sådan, at beskyttelsen virker bedre, såfremt den eksisterende rustmængde er minimal.

  Vi er opdateret inden for de nyeste teknologier

  Hos S. A. Auto har vi mange års erfaring inden for branchen, hvorfor du er garanteret en sublim behandling. Det vil sige, at vi behandler hele din bils undervogn samt alle hulrum. Vi sørger desuden for at gøre din bil fuldstændig klar, inden vi påbegynder selve rustbehandlingen for et længerevarende og mere optimalt resultat. Du kan altid forvente en service i høj klasse hos S. A. Auto, når vi tager hånd om din bil, og herudover lægger vi vægt på at være opdateret inden for de nyeste teknologier. Det vil sige, at vi er i stand til at være behjælpelige med totalløsninger på alle bilmærker.