MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Tandrem

Udskiftning af tandrem

Har din bil behov for at skifte tandrem? Hos S. A. Auto kan du vide dig sikker på, at du altid er i gode hænder. Vi har mangeårig erfaring inden for branchen, hvorfor du altid får et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger. Det skal desuden nævnes, at vi udelukkende anvender certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere, når vi skal skifte tandremme på biler.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Udskiftning af tandrem

  En tandrem hører til blandt de vigtigste dele i bilens motor, hvorfor det er vigtigt, at denne er velfungerende. En tandrem sørger for, at komponenterne i motoren kører i den rette rækkefølge, og er din bil udstyret med tandrem, skal denne skiftes inden for et specifikt tidsinterval – det kan du læse mere om i din bils instruktionsbog. Det er dog vigtigt at nævne, at der her kun er tale om et vejledende interval, og venter man til sidste øjeblik med at få tandremmen i sin bil skiftet, kan det i værste fald hænde, at den springer. Hos S. A. Auto kan vi være behjælpelige, når det kommer til at skifte din bils tandrem, og vi garanterer en kort ventetid.

  Vi skifter tandrem uanset bilmærke og type

  Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at tilbyde en lang række kompetencer, når det kommer til reparationer af biler. Derudover er vi altid opdateret med de nyeste teknologier, så du som kunde er garanteret den bedst mulige løsning. Vi kan desuden være behjælpelige uanset bilmærke. Det vil sige, at det er underordnet for os, hvorvidt du kører i en Skoda, Suzuki, Mazda, Seat, Jeep eller Citroën. Ydermere skal det nævnes, at vi tilbyder 3 års garanti på samtlige reservedele, og at vi anvender FTZ-reservedele. Endelig giver vi 10% rabat til studerende og pensionister.