MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Gratis* synstjek - få din bil godkendt til periodisk syn!

Få synstjekket gratis, hvis vi finder en udbedring

400,- eller gratis

Vi er ærlige mekanikere. Vi reparere og servicerer kun din bil, hvis vi virkelig finder noget. Vi mener ikke synstjekket skal koste noget, hvis vi virkelig kan udbedre din bil for at få den synet. Omvendt, så mener vi også det er helt fair, at vi tager et lille gebyr for at bruge tid på bilen, såfremt vi ikke finder noget. Værksteder der giver dig et “gratis” synstjek, slipper typisk ikke din bil ud af porten, før de finder noget de kan reparerer på. Det mener vi ikke er måden, at gøre det på hos os.

Syn af personbiler er lovpligtigt, og sker første gang 4 år efter, at bilen er indregistreret første gang. Efterfølgende skal bilen hvert 2. år til eftersyn.

Vi giver et gratis og uforpligtende synstjek til din bil. Så slipper du for at betale omsynsgebyr. Vi gennemgår bilen og kontakter dig med de ting, som skal udbedres inden bilen kan godkendes. Vi kontrollerer din bil på 10 punkter. Synstjekket tager typisk en halv til en hel time, så du kan enten vente i kunderummet imens vi kigger bilen igennem, eller komme forbi når vi er færdige med at gennemgå bilen.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat på arb. løn

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

Få synstjekket gratis, hvis vi kan udbedre noget på bilen

400,- eller gratis

Vores dygtige personale gennemgår din bil for fejl og mangler, der kan resultere i at din bil ikke bliver godkendt til syn. Få synstjekket gratis, hvis vi finder en udbedring.

Book synstjek nu
Image

*Det gratis synstjek er betinget af, at vi kan hjælpe med at udbedre en reparation på din bil, der ville have gjort at din bil ikke var blevet godkendt til et syn. Hvis din bil ikke fejler noget, koster et synstjek 400 kr.

Har du ikke tid/mulighed for selv at køre din bil til syn? Så gør vi det gerne for dig. For 650 kr kører vi din bil til syn. Prisen er inkl. omkostninger til statskontrolleret synshal.