MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Støddæmpere

Udskiftning af støddæmpere

Trænger din støddæmper til at blive skiftet? Hos S. A. Auto skifter vi støddæmpere på alle bilmærker, og vi anvender naturligvis kun reservedele fra autoriserede og certificerede forhandlere. Da vi har 20 års erfaring i branchen, tilbyder vi en lang række kompetencer, og vi har blandt andet rig erfaring med støddæmpere, hvorfor din bil er i gode hænder hos os.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Hos S. A. Auto er du garanteret høj kvalitet og kort ventetid

  En bils køreegenskaber er afhængige af velfungerende støddæmpere, da en defekt støddæmper har en negativ indflydelse på bilens stabilitet. Bilen vil derfor ikke opføre sig hensigtsmæssigt, når du kører på vejene, og det giver desuden unødvendigt dækslid. Af disse årsager er det af afgørende betydning, at du sørger for at få dine støddæmpere undersøgt hos et professionelt autoværksted. En støddæmper vil meget hurtigt komme til at ruste, såfremt den ikke er beskyttet ordentligt. Vi kan være behjælpelige med udskiftning af støddæmpere her hos S. A. Auto. Hos os er du altid sikret høj kvalitet samt en kort ventetid, og du kan blot tage plads i vores kunde- og rygerum, mens vi ordner din bil.

  Vi leverer tilfredsstillende resultater hver gang

  Søger du en mekaniker, der vil kunne hjælpe dig med at skifte din støddæmper på bilen, er du således kommet til det rette sted. Vi leverer udelukkende tilfredsstillende resultater, og det skal desuden nævnes, at vi har 3 års reklamation på samtlige reparationer. Ydermere anvender vi udelukkende reservedele fra autoriserede og certificerede forhandlere, hvorfor du er garanteret en løsning af højeste kvalitet. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at tilbyde en lang række kompetencer inden for bilservice såsom udskiftning af støddæmpere, og vi vil kunne være behjælpelige med alle bilmærker og typer. Du kan finde vores værksted på adressen Seden Strandgyde 3 i Odense, hvor du er velkommen til en god snak om, hvad vi vil kunne gøre for dig.