MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Olieskift

Opnå optimal beskyttelse med et olieskift

650,-

Ved et olieskift hos S. A. Auto sikrer du, at din motor i bilen bliver renere, og vi sørger altid for at anvende motorolie af højeste kvalitet. Den korrekte olie samt hyppige olieskift forlænger motorens levetid markant, hvorfor det er vigtigt at få gjort, og det kan vi her hos S. A. Auto være behjælpelige med.

Olieskift inkl. oliefilter.

Prisen er for 4 liter 5W-40 olie.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Hos S. A. Auto forbedrer vi din bils køreegenskaber

  Det er afgørende for din bils motor, at du sørger for at skifte olien fra tid til anden. Samtidig bør du altid anvende den rette olie af høj kvalitet, som passer til din bil. Det forholder sig nemlig sådan, at bilens systemer vil sode til med tiden, såfremt du bruger den forkerte type olie. Derfor kan en forkert olietype også forvolde stor skade på disse systemer samt på motorens dele. Med et olieskift hos S. A. Auto forbedrer du din bils køreegenskaber, og du forlænger desuden motorens levetid markant. Vi anbefaler desuden, at du kontrollerer olien i din motor for hver 1.000 kilometer, du kører. Det skal dog nævnes, at der er stor forskel fra bilmærke til bilmærke på, hvornår det er nødvendigt at skifte olie.

  Vi anvender udelukkende motorolie af højeste kvalitet

  Når vi tager hånd om din bil, kan du altid forvente sublim service samt produkter af højeste kvalitet. Det vil sige, at vi udelukkende anvender motorolie fra de førende mærker på markedet. På den måde er du garanteret et tilfredsstillende resultat, der med garanti vil leve op til dine forventninger og ønsker. Vi kan desuden være behjælpelige med olieskift på alle biltyper og bilmærker, såsom Skoda, Fiat, Volvo, Renault, Ford, VW og Mercedes. Ydermere skal det nævnes, at vi tilbyder 10% rabat til pensionister og studerende, og at du hos os er garanteret en kort ventetid, mens vi skifter olien på din bil. Imens skal du være mere end velkommen til at tage plads i vores kunde- og rygerum.