MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Motor

Vi sikrer at din motor yder optimalt.

En bilmotor kræver vedligeholdelse, da den uden tvivl er den vigtigste del af bilen. Hos S. A. Auto sørger vi for, at din motor er i orden, og at alt virker, som det skal. Vi har nemlig mange års erfaring i branchen, hvorfor vi hurtigt kan diagnosticere problemet og efterfølgende tilbyde den rette løsning.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Vi kan hurtigt finde frem til fejlen i din motor

  Der er ingen tvivl om, at motoren i en bil er yderst kompliceret, og netop af denne årsag er det vigtigt, at man passer godt på den. Opdager du, at din bils motor opfører sig mærkværdigt, kan det være svært på egen hånd at finde ud af, hvad problemet helt præcis er. Det kan være alt fra oliefiltret til tandremmen, og i stedet bør du henvende dig til et autoværksted som S. A. Auto. Vi vil hurtigt kunne finde frem til fejlen og give dig et fordelagtigt tilbud på en eventuel reparation eller udskiftning. Der er mange komponenter i en motor, der skal fungere ordentligt, da det ellers går ud over driftssikkerheden i bilen, og hvis du skal undersøge din motors stand, kræver det uden tvivl hjælp fra et professionelt værksted.

  Reparation af alle bilmærker og mulighed for gratis lånebil

  Hos S. A. Auto anvender vi FTZ-reservedele, og vi giver desuden 3 års garanti på alle vores reservedele. Opdager vi, at problemet med din motor er meget omfattende, hvorfor det kræver en længerevarende reparation, tilbyder vi naturligvis en gratis lånebil. Dog bestræber vi os på en så kort ventetid som muligt, og du skal være mere end velkommen i vores kunde- og rygerum, imens vi reparerer din bils motor. Endelig skal det nævnes, at vi – grundet vores mangeårige erfaring i branchen – er i stand til at reparere alle bilmærker såsom Audi, Mercedes, BMW, Toyota, Opel, Hyundai og Citroen.