MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Hjulskifte

Udskiftning af sommer- og vinterdæk.

400 kr.

Hos S. A. Auto er vi ganske enkelt dækeksperter, hvorfor vi hjælper dig med at finde de rigtige dæk til din bil. Dette er med til at give dig en mere optimal køreoplevelse, og vi kan desuden være behjælpelige med at finde de rette fælge også.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  De rette dæk optimerer køreglæden

  Hvis din bil ikke er udstyret med de rigtige dæk, er det uden tvivl noget, der vil gå ud over køreglæden, og det er desuden vigtigt, at du sørger for at tilpasse dem efter de forskellige årstider. Her hos S. A. Auto står vi til din rådighed, såfremt du har brug for hjælp til valg af både fælge og dæk, og herudover hjælper vi dig også med at skifte dem efter sæson. Vi sørger altså for montering af forestående sæsonhjul, udmåling af dækmønster, hjulskift og kontrol af hjul, så du kan opnå en bedre oplevelse, når du kører i din bil. Det skal desuden nævnes, at vi servicerer alle biltyper og mærker, hvorfor vi altid kan være behjælpelige, hvad end du kører i en Ford, Renault, Skoda, Opel, Peugeot eller Toyota. 

  Hos S. A. Auto har vores dygtige og professionelle mekanikere med 20 års erfaring i branchen, hvilket vil sige, at vi tilbyder en lang række kompetencer, herunder dækskifte. Du kan således forvente en enestående service, når du lader os tage hånd om din bil. Vi giver desuden 3 års reklamationsret på samtlige reparationer. om forbi vores værksted i Seden Strandgyde 3 i Odense til en hyggelig og uforpligtende snak om, hvad vi vil kunne gøre for dig.