MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Gearkasse

Udskiftning af gearkassen

Oplever du mærkværdige lyde, hver gang du skifter gear i din bil? I så fald er der højst sandsynligt noget galt med din gearkasse, og i visse tilfælde kan det være nødvendigt med en komplet renovering, mens det i andre er tilstrækkeligt med en mindre reparation. Uanset hvad vil vi her hos S. A. Auto kunne være behjælpelige med alle bilmærker.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Udskiftning af gearkasse

  Hos S. A. Auto kan vi hjælpe dig, såfremt du oplever problemer med din gearkasse. Oftest vil du opleve, at problemet kan fikses ved tilsætning af olie, men nogle gange kræver det også en mere omfattende udskiftning. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du reagerer, lige så snart du oplever anderledes eller mærkelige lyde fra gearkassen, da det ellers godt kan gå hen og blive meget dyrt for dig – og desuden farligt for dig selv og andre i trafikken. Hvis du vil undersøge, om der er noget galt med gearkassen, bør du – udover at lytte efter mærkelige lyde – være opmærksom på, om du bruger unødvendigt mange kræfter på at skifte gear, og om du ryger for langt op i omdrejninger, når gearene arbejder.

  20 års erfaring med bilreparationer af alle bilmærker

  Er du på udkig efter en professionel og dygtig mekaniker, der vil kunne fikse dine problemer med gearkassen i din bil, er du kommet til rette sted. Hos S. A. Auto har vi 20 års erfaring i branchen, hvorfor vi tilbyder en lang række kompetencer, når det kommer til bilreparation. Vi besidder således den rette viden om blandt andet gearkasser, og hos os er du garanteret et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og krav. Vi gør desuden opmærksom på, at vi anvender reservedele fra certificerede forhandlere, og at vi tilbyder 10% rabat til studerende og pensionister.