MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Fejlsøgning og diagnosticering med avanceret testerudstyr

Lad os fejlsøge din bil

399,-

Ønsker du at tjekke din bil for mulige elektroniske problemer? Så er du kommet til rette sted. Vi tilbyder en grundig fejlsøgning for at undersøge, om din bil er problemfri, og det gør vi ved hjælp af vores topmoderne og brede udvalg af diagnoseudstyr.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Fejlsøgning med HELLA GUTMAN og BOSCH diagnosetestere

  Fra kun 399,-

  En hurtig og effektiv fejlkodetester er nødvendig for at kunne reparere og servicere en moderne bil. Scanner og udlæser via obd, obd2 og DOIP.

  Book tid online her
  Image

  Vi tester din bil elektronisk ved hjælp af moderne diagnoseudstyr

  Det kan være farligt at køre rundt i en bil med elektroniske problemer. Dog er det ikke altid, at man er opmærksom på disse fejl, og det er her, at vi hos S. A. Auto kan være behjælpelige. Vi tilbyder fejlsøgning, hvor vi ved hjælp af vores moderne diagnoseudstyr tester elektronisk, hvorvidt din bil er fri for problemer eller ej. Vi undersøger blandt andet fejlfinding på airbags, motorstyringer og ABS-systemer, og derudover tilbyder vi service og diagnose på problembiler. Endelig kan vi undersøge slukning af servicelamper, airbag og ABS. Efter en professionel og grundig fejlsøgning hos os kan du vide dig sikker på, at din bil ikke har nogen elektroniske problemer, hvorfor den er mere sikker både for dig selv og for andre i trafikken.

  Hvad er en fejlsøgning/diagnosticering af bilen?

  En fejlsøgning eller diagnosticering af bilen foretages med testudstyr, der modtager data fra bilens computer. Dette giver et grundigt billede af eventuelle fejl i bilens elektronik.

  En diagnosticering er en gennemgang af bilens computer, hvor der ledes efter fejlkoder. Disse kan give værkstedet et fingerpeg om, hvor problemet ligger. Udover at finde eventuelle fejlkoder i bilen, undersøger en diagnosticering også bilens alarmer og andre systemer.

  Vi foretager en grundig diagnosticering af din bil med det nyeste testudstyr på markedet. Dermed sikrer vi, at du får den bedste service, og at du kan køre sikkert i din bil. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med fejlsøgning og diagnosticering af din bil. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Vi hjælper dig når advarselslamperne lyser

  Advarselslamper kan fortælle dig om et problem, før det virkelig bliver et problem. Når advarselslamperne lyser, er det en god idé at få tjekket bilen hos en professionel mekaniker, da der kan være tale om en fejl, som kan medføre skader på bilen. Nogle fejllamper er ganske almindelige advarsler som manglende brændstof, sprinklervæske eller motorolie, hvor du selv (i de fleste tilfælde) kan udbedre problemet, men advarselslamperne kan også være et tegn på mere alvorlige problemer.

  Hos S.A. Auto tilbyder vi fejlsøgning og diagnosticering med avanceret testudstyr for at finde og reparere problemer i din bil. Vi tester og undersøger elektroniske systemer som airbags, motorstyringer og ABS-systemer for at sikre, at din bil er fri for fejl. Så kom ind til os, når advarselslamperne lyser, og lad os finde ud af, hvad der er galt med din bil. Vi står klar til at hjælpe dig med vores brede vifte af ydelser.

  Hos S. A. Auto leverer vi altid tilfredsstillende resultater

  Når vi tager hånd om din bil, kan du vide dig sikker på, at du får en sublim service. Hos S. A. Auto leverer vi nemlig udelukkende tilfredsstillende resultater, der med garanti lever op til dine forventninger. Herudover anvender vi altid certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere, såfremt vi i fejlsøgningen opdager, at det er nødvendigt at udskifte dele af din bil. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen kan vi tilbyde dig totalløsninger på alle bilmærker og biltyper, og vi vil derfor kunne være behjælpelige, uanset om du kører i en Peugeot, BMW, Mercedes, Audi, Volvo, Fiat eller noget helt andet. Kom forbi vores værksted på Seden Strandgyde 3 i Odense til en snak over en kop kaffe, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvad der er den rette løsning for dig.

  Over 20 års erfaring i branchen

  S. A. Auto er en professionel reparatør af biler med mange års erfaring og specialiseret viden inden for alle bilmærker og -typer. Vi har derfor altid de rette ressourcer til rådighed, når det kommer til fejlsøgning og diagnosticering af din bil. Du kan endda få 10% rabat på arbejdslønnen, hvis du er studerende eller pensionist. Hos os kan du altid regne med en grundig og professionel service, der lever op til dine forventninger. Kontakt os i dag for at høre mere om vores services inden for fejlsøgning og diagnosticering af biler.

  Kort ventetid og høj kvalitet

  I S. A. Auto går vi meget op i kundeservice og tilbyder derfor altid hurtig og effektiv service, så du kan få løst dine problemer med din bil hurtigst muligt. Du er velkommen til at vente i vores kunderum eller rygerum, mens vi udfører fejlsøgning på din bil. Udover en kort ventetid bruger vi altid reservedele af højeste kvalitet, når det ender med at være nødvendigt at udskifte dele fra din bil under fejlsøgningen. Samtlige dele tilbydes med 3 års reklamationsret, og vi er altid behjælpelige med at finde de bedste løsninger for netop din bil. Dette gælder både for personbiler og varevogne.

  Lånebil til rådighed

  Skal du have repareret din bil, kan det ofte betyde, at man ikke har mulighed for at komme fra A til B, hvis man ikke har andre transportmidler. Hos S. A. Auto tilbyder vi derfor en gratis lånebil i hele reparationsperioden – på den måde behøver du ikke at bekymre dig om kørsel og transport eller udsætte nogen ærinder, bare fordi bilen skal diagnosticeres.

  Danmarks bedste åbningstider på værkstedet

  Hos S. A. Auto ved vi, hvor svært det kan være, at få fejlfinding og reparationer af bilen til at passe ind i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi dig landets bedste autoværksted-åbningstider. I hverdagene har vi både åbent fra kl. 8:00 til 14:00 og fra kl. 17:00 til 22:00, så du kan finde et tidspunkt, der passer ind i dine planer. Kan det slet ikke lade sig gøre for dig, at komme forbi os i hverdagene, holder vi gerne vores autoværksted åbent lørdag og søndag efter aftale – der vil dog komme tillæg på timeprisen.

  Kontakt os i dag for en grundig fejlsøgning

  Vil du gerne sikre, at din bil er problemfri? Så kontakt vores team af eksperter på Seden Strandgyde 3 i Odense. Vi tager altid godt imod dig med et smil, hvorefter vi giver en professionel og uforpligtende snak om, hvordan vi kan lave de rette ting for netop din bil. Du kan ringe til os på telefon 60 80 5000, sende en mail til kontakt@saauto.dk eller bare møde op på værkstedet, hvor vi også tilbyder kaffe og te.