MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Fejllamper/advarselslamper

Hos S. A. Auto hjælper vi dig, når lampen lyser.

Oplever du, at en af bilens mange advarselslamper lyser? I så fald bør du henvende dig til et professionelt autoværksted som S. A. Auto, da vi har de nødvendige kompetencer til at løse problemet effektivt. Vi er altid opdateret med den nyeste teknologi, hvorfor vi er i stand til at finde frem til fejlen hurtigt og efterfølgende give dig et uforpligtende tilbud på en optimal løsning.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Vi anvender altid de nyeste teknologier

  Når en advarselslampe lyser, betyder dette ikke nødvendigvis, at der er et alvorligt problem. Dog kan du gøre skaden værre, såfremt du blot kører videre og ignorerer advarslen, og du kan i værste fald være til fare både for dig selv og dine medtrafikanter. Er du i tvivl om, hvad de mange lamper betyder, kan du kigge i guiden i din bils instruktionsbog. Det er nemlig afgørende, at du har kendskab til disse mange symboler, eftersom advarselslamperne er en vigtig del af din bils sikkerhedsudstyr. Hos S. A. Auto anvender vi de nyeste teknologier på markedet, hvorfor vi altid er i stand til at tilbyde vores kunder totalløsninger på alle bilmærker. 

  Din bil er i gode hænder hos S. A. Auto

  Oplever du, at dine fejl- eller advarselslamper i bilen lyser, vil din bil være i gode hænder hos os. Vi har 20 års erfaring i branchen, hvorfor vi tilbyder en lang række kompetencer, og du kan således vide dig sikker på, at vi vil kunne finde frem til det pågældende problem hurtigt og effektivt. Vi leverer altså udelukkende tilfredsstillende resultater, og herudover skal det nævnes, at vi anvender FTZ-reservedele og desuden giver 3 års garanti på alle reservedele. Såfremt vi opdager, at problemet er af mere omfattende karakter, tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil, da vi udmærket er klar over, hvor afhængig man er af sin bil i hverdagen. Find os i Odense på adressen Seden Strandgyde 3.