MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Elektrisk arbejde

Elektrisk arbejde på din bil

Moderne biler er i dag fulde af elektroniske komponenter, og det kan ikke undgås, at disse svigter fra tid til anden. Det kræver derfor enten en udskiftning eller en reparation, og her hos S. A. Auto kan vi være behjælpelige med alt elektrisk arbejde grundet vores mangeårige erfaring i branchen.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Problemer med elektroniske komponenter kræver en professionel mekaniker

  Problemer med de elektroniske komponenter i bilen kan være alt fra problemer med tågelygterne, højtalere, bilradioen, viskermotoren eller el-bagruden. Når dette sker, har du brug for hjælp fra en professionel og kompetent mekaniker med mange års erfaring. Det kræver nemlig et servicetjek, så man først og fremmest kan finde ud af, hvor alvorligt problemet er, hvorefter komponenten enten skal udskiftes eller repareres. Det kan vi her hos S. A. Auto hjælpe dig med, da vi netop har den nødvendige erfaring med elektrisk arbejde. Derfor kan du også vide dig sikker på, at vi leverer et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og krav.

  Vi anvender FTZ-reservedele fra autoriserede forhandlere

  Hvis du lader os hos S. A. Auto om at stå for det elektriske arbejde for dig, kan du forvente en sublim service. Ydermere giver vi 3 års reklamation på samtlige reparationer, og vi anvender udelukkende FTZ-reservedele fra certificerede og autoriserede forhandlere. Vi lægger desuden vægt på, at vi altid er opdateret med de mest moderne teknologier, hvorfor vi er i stand til at tilbyde dig som kunde totalløsninger i høj kvalitet – og så endda på alle bilmærker. Det betyder, at vi både kan være behjælpelige med elektrisk arbejde på mærker som VW, Ford, Renault, Skoda, Mazda, Seat, Kia, Smart og så videre. Endelig garanterer vi en kort ventetid, og såfremt det bliver nødvendigt, tilbyder vi naturligvis en gratis lånebil. Kom forbi vores værksted på Seden Strandgyde 3 i Odense til en snak og en kop kaffe.