MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Opbevaring af sommer- og vinterdæk

Dækopbevaring og hjulopbevaring trygt og sikkert

299,- pr. sæson

Har du behov for dækopbevaring på en sikker og professionel måde? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos S. A. Auto opbevarer vi hellere end gerne det sæt dæk, du ikke anvender. Vi har nemlig hele to dækhoteller til rådighed, hvorfor der også vil være plads til lige netop dine dæk.

Dækopbevaringen koster 299,-.

Hjulskift koster 400,-. Har du dine dæk opbevaret hos os, og ønsker et hjulskift, så koster hjulskiftet kun 300,-

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Hos S. A. Auto har vi to dækhoteller til rådighed

  Man kan naturligvis kun bruge et sæt dæk ad gangen, hvorfor det er nødvendigt at opbevare sine andre dæk et sted. Hos S. A. Auto har vi to dækhoteller, hvor dine dæk kan opbevares, indtil du vil få brug for dem igen. Dæk skal naturligvis skiftes ud efter sæsonen, og de fylder som bekendt rigtig meget, hvorfor de er besværlige at have liggende i en garage eller i et skur. Ved opbevaring i et dækhotel hos os garanteres du, at dine dæk er opbevaret sikkert, og i og med at vi har hele to hoteller til rådighed, kan du vide dig sikker på, at vi også altid vil have plads til lige netop dine dæk.

  Vi garanterer en sikker opbevaring af dine dæk

  Har du ekstra dæk liggende, bør du lade os tage hånd om dem. Vi garanterer nemlig en sikker opbevaring af dæk, da vi har mange års erfaring i branchen. Det skal desuden nævnes, at vi servicerer alle bilmærker, hvorfor det er underordnet, om du kører i en Skoda, Mazda, Kia, Nissan, Jeep eller Smart. Vores dækhoteller har plads til alle typer dæk uanset størrelse og type, og det skal desuden nævnes, at vi giver 10% i rabat til studerende og pensionister. Er du således på udkig efter en optimal opbevaringsløsning til dine dæk, er vi hos S. A. Auto uden tvivl de rette at tage kontakt til. Kom forbi til en snak i Seden Strandgyde 3 i Odense. Vi har åbent i hverdagene fra 8:00 til 14:00 og efterfølgende fra 17:00 til 22:00.