MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Bremseskift og reparation af klodser og skiver

Udskiftning og reparation af bremser.

Priser fra 2.200,-

Oplever du problemer med dine bremser på bilen, er du kommet til helt rette sted. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi er eksperter i både udskiftning og reparation af bremser på alle typer af biler. Det skal desuden nævnes, at vi udelukkende anvender certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere.

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat på arb. løn

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

Undgå rust og skidt på bremsedele med en grundig vedligeholdelse

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt vigtigt, at bremserne i bilen er i orden, og det kan du sikre ved et besøg hos S. A. Auto. Vi sørger for at vedligeholde bilens bremser, så bremseklodserne igen kan komme til at bevæge sig frit. Vejret og klimaet i Danmark er utroligt hårdt ved bremser, og det resulterer i, at der dannes både rust og skidt på bremsedelene. Bilen kan således ikke bremse ordentligt, hvilket er til fare for både dig selv og andre i trafikken, og det har desuden en negativ indvirkning på din bils brændstofforbrug. Størstedelen af moderne biler i dag er udstyret med enten ESP- eller ABS-systemer, men disse kan kun virke hensigtsmæssigt, såfremt bremserne er i orden og vedligeholdte. Det kan vi her hos S. A. Auto være behjælpelige med.

Vi tilbyder både udskiftning og reparation af bremser

Det er vigtigt, at du sørger for at vedligeholde din bils bremser – både for miljøet, din økonomi og din egen sikkerheds skyld, og derudover kan vedligeholdte bremser holde markant længere. Hos S. A. Auto tilbyder vi både udskiftning og reparation af bremser, og vi leverer altid et tilfredsstillende resultat til vores kunder. Ydermere skal det nævnes, at vi har 3 års reklamation på samtlige reparationer, og at vi lægger vægt på at være opdateret inden for den nyeste teknologi. På den måde er du garanteret den mest optimale løsning, og vi vil kunne være behjælpelige med biler af alle typer og mærker.

Hvad er bremser, bremseklodser og bremseskiver?

Biler bruger bremser for at komme til at standse hurtigt. Når bilen bremser, trykker man på bremsepedalen, og dette tryk bliver overført til bremseklodserne, som er monteret på hjulene.

Bremseklodserne klemmer på bremseskiven og er med til at bremse bilen. De bliver slidt af ved at køre imod hinanden, og derfor skal de skiftes regelmæssigt. Bremseskiverne er de metalplader, som bremseklodserne sidder på. Er bremseklodserne slidt ned, kører bremserne metal mod metal, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, da det kan give dårligere bremseevne.

Hvor ofte skal man have skiftet sine bremseklodser?

Der findes ikke et klart svar på, hvor ofte man har brug for at få udskiftet sine bremseklodser. Det afhænger dog meget af, hvilken biltype du kører i, samt hvor intensivt og på hvilke veje du bruger den. Er du usikker, kan du altid få foretaget et bremseeftersyn hos din lokale mekaniker. Her kan de tjekke, om der er behov for at skifte bremserne og eventuelt give dig en anbefaling af, hvornår det vil være hensigtsmæssigt at gøre det.

Bremseklodser og bremseskiver er ikke længere så holdbare som tidligere, og det er derfor vigtigt at få dem skiftet regelmæssigt. Hos A. S. Auto kan vi udskifte bremseklodser og bremseskiver på alle typer biler. Vi anvender kun certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere, og vi giver 3 års reklamationsret på samtlige reparationer.

Kan autoværkstedet S. A. Auto hjælpe med udskiftning og reparation af bremser?

Ja, autoværkstedet S. A. Auto har mange års erfaring inden for udskiftning og reparation af bremser, og vi kan foretage alle former for bremserelaterede arbejdsopgaver. Det er naturligvis vigtigt for os, at du føler dig sikker på bilens bremser, hvorfor vi altid anvender autoriserede reservedele fra godkendte forhandlere. Skal der skiftes eller repareres bremser hos autoværkstedet S. A. Auto i Odense, kan du være helt rolig – din bil er i trygge hænder.

Vi ved, at din bil er en vigtig investering, og vi vil gerne hjælpe dig med at passe godt på den. Jo bedre din bil kører, des færre penge skal du bruge på brændstof og vedligehold – regelmæssige serviceeftersyn hos S. A. Auto kan altså betyde besparelser for dig; vi kan opdage problemer, inden de opstår, og på den måde når der ikke at ske følgeskader.

Hvad koster et bremseskift?

Prisen på udskiftning og reparation af bremser kan variere, alt efter hvilket autoværksted du vælger at gøre brug af. Hos S. A. Auto har vi gennemsigtige priser og bred erfaring i branchen, så du kan føle dig tryg ved at komme til os med dine bilproblemer. Priserne på et bremseskift hos os starter ved kun 2.200 kroner.

Vedligeholdte bremser holder længere

Hvis du vil undgå skidt og rust på dine bremsesystemer, er det vigtigt at holde disse vedligeholdt. Hos autoværkstedet S. A. Auto i Odense anbefaler vi, at du får foretaget en bremserens mindst hvert andet år for at undgå skader og korrosion på dine bremsesystemer.

At investere i vedligeholdelse af ens bil er altid en god idé, da det kan spare én for meget dyre reparationer senere hen. Når du benytter autoværkstedet S. A. Auto i Odense til udskiftning og reparation af bremser, kan du være sikker på, at du får autoriserede reservedele fra autoriserede forhandlere. Vi anbefaler derfor, at du vedligeholder dine bremser med jævne mellemrum, så du kan køre trygt og sikkert i din bil. Så slipper du også for at skulle have skiftet bremseklodser og bremseskiver for tit.

At vedligeholde dine bremser er essentielt for at garantere sikker kørsel. Hos S. A. Auto tilbyder vi bremseskift og -reparationer på alle bilmærker og modeller. Vores erfarne mekanikere bruger udelukkende FTZ reservedele fra autoriserede forhandlere, og vi giver dig 3 års reklamation på alle reparationer. Uanset om du bare skal have et simpelt bremsetjek eller en total overhaling af bremsesystemet, står vores mekanikere klar til at hjælpe. Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og book en tid hos vores eksperter i Odense, så du kan nyde at køre i din bil med et roligt sind.

S. A. Auto har Danmarks bedste åbningstider

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt at få bilen til mekaniker i en travl dagligdag, men hos os er der ingen undskyldning for, ikke at få ordnet dine bremser; vi har nemlig landets bedste åbningstider! Alle hverdage har vi åbent både fra 8 til 14 og igen fra 17 til 22, så det burde kunne lade sig gøre at finde et tidspunkt, der passer ind i dit program. Har du kun tid i weekenden, kan vi holde vores værksted åbent lørdag eller søndag efter aftale. Hvis du vil vide mere om priser og udskiftning af bremser, eller hvis du ønsker at booke en tid til et bremseeftersyn, kan du kontakte os på telefonnummer 60 80 5000 eller mail kontakt@saauto.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Er du usikker på, hvor meget det vil koste at få udskiftet eller repareret dine bremser? Så kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os, eller kom forbi vores værksted til en snak og en kop kaffe, så kan du få et uforpligtende tilbud og et hurtigt overblik over de estimerede omkostninger på reparationen. På den måde ved du præcis, hvad der skal betales, inden arbejdet går i gang – så undgår du ubehagelige overraskelser.

Vi har gennemsigtige priser

Hos os er priserne altid let gennemskuelige; vi har faste timepriser (der er lidt højere lørdag og søndag). Vi ønsker nemlig at give vores kunder den bedste service og det bedste resultat; derfor gør vi os umage! S. A. Auto i Odense er en virksomhed i rivende udvikling, som altid arbejder for at blive endnu bedre over for kunden. Vi glæder os til at høre fra dig!

3 års reklamation på bremser

Husk at du altid har 3 års reklamation når vi udskifter dine bremser. Det betyder, at du altid kan komme ind med bilen inden for 3 år, hvis der efterfølgende er noget galt med bremserne, såfremt det er en fabriksfejl eller monteringsfejl. Skulle der ske en reklamation, får du altid et hurtigt og effektivt svar fra os. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og har altid den bedste service!

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til bremserensning eller andet vedligehold af bremserne, er du altid velkommen til at kontakte autoværksted S. A. Auto i Odense på telefonnummer 60 80 5000 eller mail kontakt@saauto.dk. Du kan også komme forbi til en uforpligtende snak – vi glæder os til at høre fra dig!