MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

Anhængertræk

Montering af anhængertræk - aftageligt eller fast.

Ring/skriv og få et tilbud

Der kan være mange årsager til, hvorfor man vil kunne få brug for at montere et anhængertræk på bilen, så man enten kan have en trailer eller en campingvogn med på farten. Hos S. A. Auto kan vi være behjælpelige med monteringen af anhængertræk, uanset om du ønsker et aftageligt eller fast anhængertræk.

Udvid hele teksten
  Garanti
  3 års garanti
  Lånebil
  Gratis lånebil
  Student og pensionist
  10% rabat på arb. løn

  Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
  Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

  Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

  Opnå mere plads og rummelighed med en trailer

  Et anhængertræk er gået hen og blevet allemandseje, da man med en trailer kan opnå langt mere rummelighed og plads, og du får således mulighed for at transportere flere ting ad gangen. Den kugleformede kobling hører til blandt de mest almindelige former for anhængertræk herhjemme, og denne egner sig særligt godt til en lille campingvogn eller en trailer, der ikke vejer for meget. Der er mange, der selv vælger at montere anhængertrækket på deres biler, men vi anbefaler uden tvivl at få professionelle til det. Det er både hurtigere og lettere, og på den måde er du garanteret, at det er sikkert for dig at køre på vejene efterfølgende.

  Vi udfører et professionelt arbejde i godt humør

  Hos S. A. Auto hjælper vi med monteringen af fast eller aftageligt anhængertræk, og du kan finde os på adressen Seden Strandgyde 3 i Odense. Hos os er du garanteret et tilfredsstillende resultat, eftersom vores medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen. Det betyder, at de ganske enkelt er specialister, når det gælder autoservice – herunder også på området for monteringen af anhængertræk. Herudover lægger vi stor vægt på at udføre et professionelt arbejde med stor faglig ekspertise i godt humør, og det er netop derfor, vores kunder kommer igen. Din bil vil således være i trygge hænder, når den er hos os, og det skal desuden nævnes, at vi tilbyder 10% rabat på timeprisen for studerende og pensionister. Kom forbi vores værksted i Odense til en kop kaffe og en god snak om, hvad vi vil kunne gøre for dig og din bil.