MENU
Topkarakter på Trustpilot, Google og Facebook
Perfekt på Trustpilot

A/C aircondition klimaanlæg serviceeftersyn til din bil

En sikker airconditionservice. Også til hybridbiler!

Fra 995,-

Oplever du problemer med enten dit klima- eller airconditionanlæg i bilen? Hos S. A. Auto tilbyder vi A/C-service for en mere optimal køleeffekt og holdbarhed, da det ikke kan undgås, at disse anlæg taber kølemiddel med tiden. Det medfører, at evnen til at køle bliver væsentligt nedsat, men med et eftersyn hos S. A. Auto kan du slippe for dette. Vi tilbyder samme A/C service til hybridbiler.

Pris for A/C Service

A/C Service inkl. 100gram R134A kølemiddel: 995,-

A/C Service inkl. 100gram R1234YF kølemiddel: 1295,-

 

Ekstra tilkøb:
R1234YF: 3,75 kr. pr gram
R134A: 3 kr. pr gram

Udvid hele teksten
Garanti
3 års garanti
Lånebil
Gratis lånebil
Student og pensionist
10% rabat på arb. løn

Bestil tid og kom forbi i dag - du kan også bestille tid i værkstedet
Seden Strandgyde 3, 5240 Odense NØ

Book Online Find os på et kort Ring og bestil tid

Undgå dyre reparationer med en forebyggende service hos S. A. Auto

Hos S. A. Auto tilbyder vi airconditionservice, hvor vi gennemgår klima- eller airconditionanlægget i din bil. Der er ingen tvivl om, at det kan være utroligt dyrt med en omfattende reparation af denne type anlæg, men det kan du altså undgå ved at vedligeholde dit anlæg og forebygge det med vores service. Vores A/C-service omfatter blandt andet antibakteriel behandling, sporstoffer, kompressorolie og kølemiddel, så du undgår, at køleevnen nedsættes, men at den i stedet altid fungerer optimalt. Er du således på udkig efter en professionel og kompetent mekaniker, der vil kunne tilbyde sikker airconditionservice i høj kvalitet, er du uden tvivl kommet til det rette sted.

Vi garanterer en kort ventetid, mens vi efterser din bil

Såfremt vi opdager, at der er behov for udskiftning af dele på din bil, underretter vi dig naturligvis om dette med det samme. Derudover anvender vi udelukkende certificerede reservedele fra autoriserede forhandlere. Ydermere kan du forvente en kort ventetid, og du kan blot tage plads i vores kunde- og rygerum, mens du venter på, at vi har efterset din bils klima- eller airconditionanlæg. Det skal desuden nævnes, at vi hos S. A. Auto lægger vægt på at være opdateret med de nyeste teknologier, hvorfor du kan være sikker på, at vi opdager alle eventuelle fejl og mangler ved dit anlæg. Endelig tilbyder vi 10% rabat til både pensionister og studerende, da vi mener, at alle skal have råd til et velfungerende airconditionanlæg.